Canogluss OyaGny diş canim ama benim bebeğim da böyle Şişti Bayadır. Uçları beyaz artık dişler belli ama daha damak yarilmadı oturdum bekliyorum 🤷♀️😂
Ecrinbzkrt OyaGny bızımkıler böle olduktan 2 ay sonramı ne cıkmıstı artık ben gelıyorum sinyalını vermıs sizede dişleri
OyaGny Canogluss ya bende hiç anlamazdım bakardım ama hiç olmazdı böyle bişey şimdi baktım böyle hiç dokundurtmuyor nasıl ağlıyor yakın zamanda olmuş bu canım tez zamanda sıkıntısız bi çıkartsak 🙏
Gizeemm OyaGny bebekten bebeğe değişir benm bebeğim birini bianda patlattı diğeri bir türlü patlatmadı 1-2 hftayı buldu ama sennki daha patlmaa zmanı değil bikç hafta sürer
Keskeuyusamm Benim kızın da böyleydi sonra çıktı ama çıkması zaman aldı. Şimdi alt bir tanesi çıktı. Diğeri de aynen senin bebişin gibi şiş. Bekliyorum bakalım. Yalnız poza bayıldım 😂
OyaGny Ecrinbzkrt valla aylardır çekiyoruz alttan bekliyordum bu huysuzluk dişten dedim aylar sürdü halada sürüyor sürmesin 😰🙏
Ecrinbzkrt OyaGny surmez inş cnö bız ustlerı patlatalı 3 hafta oluyor sımdı yandakıler verdı sınyalı aman hasta olmasınlarda huysuzlukları olsun yeterki ilk dıslerde altta bız iyi gecırmedık cunku
OyaGny Ecrinbzkrt bizim alt dişlerde pek gelişme yok bunun gibi 🙅♀️ İnşallah sıkıntısız tez vakitte çoksa incilerimiz ❤️