Secil1907 Kızlar bebegim 4 aylık yaklaşık 10 günden beri bir titreme hareketi yapıyor. Üşüyor zannettim klima falan açmadım yine yapiyor. Hani soğuk gelir icimize titreriz ya aynı öyle boynunu omzunu basini titretiyor. Ve gün geçtikçe daha fazla yapmaya başladı. Varmi bebeği böyle yapan. Bu durumu yaşayan
Aybersa Secil1907 çok ilginç ya ,aynı ayda bızim bebekte de oluyordu , bingildagi açıksa o an emzik veya meme emiyorsa ,yani refleksi varsa normal dedi doktor ,iki üç kez oldu götürdük, normalmiş ♥️ şimdi 15 aylık ,sadece o aylarda oldu
loranba Secil1907 çiş yaparken bahsettiğiniz şeye benzer hareketleri olur. eş zamanlı hemen bezine bakın zaten yeni yapılmış idrar bellidir. kötü düşünmeyin 🙏🏻
Secil1907 Missfistik aynen canım benim ürperir gibi saniyelik titreme oluyor. Bidahikinde bezine bakayım
Secil1907 Aybersa oyun oynarken normal uzanırken her an yapabilyor. Kasılma gibi değil saniyede yapiyor. Sadece çık sık olmaya başladı korktum ondan yazdım
Misirekmegii Kasılma gibimi acaba çocuk doktoru veya çocuk nöroloji görsün bence hem içiniz rahat eder
Aybersa Secil1907 o zaman bir videoya çekin siz gene de ne olur ne olmaz , Ayaz uyurken oluyordu genelde♥️
Dmrcnn Secil1907 sizi korkutmak asla istemem sadece durumu hafife almamanız için yazıyorum aynı durumu bnde yaşadım myklonik epilepsi dedi doktor ve 6yıl tedaviden sonra 10yıldr şikayetim yok şükür sanki bişeyden tiksinir ya da bianda insanı. İçi ürperir gbi oluyordu o kadar ani oluyorduki bn bile ne yasadım anlamıyordum aslında bu durum tüm insanlarda varmış fakat bazı insanlar daha fazla yasadıpı için buna myklonik epilepsi deniyormuş yani epilepsi deyince gözünüz de korkmasın epilepsinin bün tane çeşidi var demişti doktor tabiki bebeğinizde insallah reflekstr ama bence bi nörolojiye götrn
Dmrcnn Secil1907 bebeğimde değil bnu ben kendim yaşadım hayır hiçbir belirti yoktu sadece irkilmekerim artmaya başladı ve yemek yerken ve ya yürürken olduğunda saniye bile sürse rahatsz oluyordum mesela yemek yerken oldupunda çatal elimden düşüyordu yürürken olduğunda ayağım burkulmuş gbi düşecek gbi oluyordum bu artık bnü rahatsz etmeye başladığında doktora gttim
Secil1907 Dmrcnn anladım canım benim gelmiş geçmiş olsun . Götürücem tez vakitte bebeğimi. Umarım allahtan bidaha yasamazsin
aylizinannesiii Secil1907 Canim benim bebegim 11 aylik hala arada yapar cisini yapınca titreme geliyor oluyor normal dedi doktor
Ayes Video çekip doktorunuza gösterin. Benim ilk kızımda oluyordu videoya çekip gösterdim bı eeg çekelim dedi epilepsi olabilir dedi. Çektik temiz çıktı . İçim rahat etti.