Sibelaslan 4 aylık olduk bugün sağlık ocağı kan damlasına başlayın dedi kaç damla veriyosunuz acaba şimdiden teşekkür 😍
lanadelmiyav Sibelaslan kilo başına bir damla veriyorum. Sağlık ocağının verdiğini değil, ocean kullanıyorum bende.
Sibelaslan lanadelmiyav bende onu ocean kullanıcam zaten d vitaminimizde ocean sadece. hemşire o markayı bilmiyorum dedi bende buraya sorıyım dedim 🤣
Damla29 lanadelmiyav ya canım eminmisin kilo başına bi damla olduğuna bana 1 damla vericeksin dediler eczaneci biz tozunu kullandık sonra damla aldık 1 damla dedi anlamadım gitti yaa
lanadelmiyav Sibelaslan çevrem ve burada ki anneler oceanı tavsiye etti. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadık☺️
Sibelaslan lanadelmiyav bende çok memnunum ocean dan kan damlası sayılı deyince aklım karıştı kilo başınaysa tamm ozamn çok saolun
Zaaf Kabızlık yapıyor mu lanadelmiyav kabızlık yapmıyor değil mi? Biz ferrumla başlamıştık kabızlık başlayınca bir hafta ara verdik şimdi sidefer aldık ama yine aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum başlamadan direkt ben de ocean a mı başlasam
sarpinko Sibelaslan farketmiyor ama süt ve süt urunleri verdikten sonra arasindan iki saat net gecmesi lazim emilim icin canm.emzirmede dahil buna mama da
Bademmmmmm lanadelmiyav Benim bebeğim de 4 aylık oldu ben ocean kan ilacı aldım bebeğim in kilosu 5800 kaç damla vermem lazım
Hulyaemirasim Umuttttt doktorada danistim eczaciyada danistm kilosu kacsa ona gore damla vericeksnz dediler
Damla29 Umuttttt bizede aynısını dedi bencede 1 damla çünkü biz tozunu kullandık toz 1 taneydi günde buda öyle 30 ml var hergüm 1 ml veriyorsun 1 damlaya tekabül ediyor