Alya88 Kızlar bebeğinin disleri ile zoru çok bu ara bende bu granulden aldım yalnız ağzına dökemiyorum bende çay kasigina koyup öyle veriyorum yani bu şekilde yapan var mı etkisini kaybetmez dimi
Eymenduygy Alya88 parmağına dök sonra damaklarına masaj yaparak erit. Böyle daha etkili yoksa direk yutar yanı onu bence. Damaklarına değsin
cemreninnannesii Alya88 bende öyle yapıyorum zaten ağzına bişey geldi diye yutmuyor kapatıp açıyo ağzını sonra eritiyo
Bulutbey Alya88 tozu avucuma döküp parmağımı ıslatıp toza bandırıyorum. Sonra diş etlerine masaj yapıyorum. Yapabildiğim kadar tabi. Direk yutunca da faydası varmıymış bilmiyordum .
PortakalliKahve Alya88 ben bazen ağzına döküyorum direkt, diliyle dağıtıyor ve etki ediyor. Huzursuzluğu geçiyor yani burdan anlıyorum. Yapabilirseniz masaj yaparak uygulamanız daha iyi olur tabi
Alya88 Eymenduygy ya öylede denedim ama bizimki ağzını açmıyor parmağımi dişlerine bile degdiremiyorum
Alya88 Bulutbey vallahi öylede denedim açmıyor ağzını kutusunda da direk ağzına dokun yazıyordu bende çay kaşığını döküp versemde aynı etki olur diye dusundum
Ebrubkts Alya88 bende en başından bir tek bu tozu kullanıyorum direkt ağzına döküyorum zaten dişler bir iki çıkmaya başlayınca öle parmakla felan sürmek çok zor direk ısırıyorlar :)) bir de çok nadir arada jel sürüyorum parmak fırça ile rahatlarsın diye
Aysukk Alya88 bizde hep tetagil kullandık basta agzını acıyordu seviyordu simdi zorla yanaklarını sıkarak dokuyorum hala seviyor ama ilaç fobisi oldu cocum agzını acmıyor😢
Alya88 Aysukk bizimkinde yok denedim açmadı agzini bende çay kaşığı ile hemen ağzının içine bırakıyorum diliyle yine dagitiyordur
Aysukk Alya88 yani ben hiç masaj falan yapmadım cunku o damaklarını birbirine bastırarak eritiyor tanecikli oyle kasımak hosuna gidiyor alt üst aynı anda kasınmış oluyor😅