Nyles2019 Kızlar şöyle güzel çeken pompa ihtiyacım var lütfen yazarmısınız ?sütüm azaldı kızım az emiyor pompayla çoğaltmak lazım?
Melekkanne Nyles2019 pompa ile süt çoğalmaz diye biliyorum aksine azalır doktorum söylemişti banada.mamajo kullanıyorum elektrikli memnunum
1tosmik1anne Nyles2019 lansinoh çiftli kullanıyorum, elle tutmak gerekli, birini çıkarıp teke de düşürülebiliyor, kademeleri var, çekiş çok iyi, göğsü tamamen boşaltıyor, düzenli sağımda sütüm arttı, 3 ay önce internetten aldım, çok çok daha uyguna geldi fiyatı.
Nyles2019 Kuzum11 teşekkür ederim çiftli mi tekli mi ? Birde pompalarken elle tutmaya gerek var mı memeye yapışıyor mu?
Kuzum11 Nyles2019 tutuyorum canım ben elimle tekli kullanıyorum bilmiyorum ki çiftli rahat olurmu ikisi birden 😀
2368 E bebeğin markası babyplus kullanıyorum çift başlıklı çünkü teklide ikisini sağmak uzun sürer bide bu dönem uyku ve zaman önemli 23 günlük anneyim ve şuanlık çokkk memnunum eşim lansinoh alıcaktı ama istemedim pahalı yani bide yorumlarında da olumsuz yorumlar görünce istemedim lansinohun teklisinin fiyatına aldım babyplus çift başlıklıyı çok memnunum gerçekten tavsiye ederim