Tabis2020 Kızlar biz tatile gidicez, evin kendi havuzu var. Kızım 9 aylık sokayım mı? Çünkü burda havuz sonrası çok hastalanan bebek okudum da. Toplu havuzlarda mı sıkıntı var acaba ? Bizim ki şahsa özel?
nursocum Tabis2020 Benim oğlum sürekli toplu havuza girdi defalarca su yuttu hastalanmadı içiniz rahat olsun sokun tabi ferahlasın yavrucak
Yamanikomm Tabis2020 bizim doktorumuz onermemisti bir yasina ksdar denize sokabilirisniz dedi sadece ege ve akdenizde bizde akdenizde yasiyoruz zaten maalesef havuz hic.onerilmiyor
Tortilla Tabis2020 toplu girilen havuzlar tehlıkelı.cocuklardan hastalık kapar diye. Bırde klor yuzunden ama kısa sürelı sokulmasında sakınxa yok hemde ozel havuz diyorsunuz 10 15 dk bırsey olmaz. Ben tatıle denızden korktugu içim havuza soktm mecburen. 10 15 dk cok sevdı hastada olmadk hemen havuzdan cıkınca heryerını guzelce yıkadım. 11 aylıktı
Tabis2020 Eymenduygy evet bende böyle bir yazı okumuştum, unutmuşum şimdi geldi aklıma teşekkür ederim
Eymenduygy Tabis2020 biz havuza gittik 2 kez deniz suyu ileydi. Ona rağmen hemen çıkar çıkmaz yıkıyorum. 5 lt sıcak su ile geziyorum denizde havuzda 😂 havuzdaki su klorlu ilaçlı birde ne kadar yapılmaması gerekse de tuvaletini yapan hala var ne yazik ki falan o yüzden şu sıra birde salgın var zaten. Ama şahsi havuz olunca iş değişir belki. Kısa süreli sokarsınız yıkarsınız hemen. 😌