hilalkbdy Doktora götürdük karnını görünce çok gazlı bebek dedi ve çok ağlıyor gazını çıkartmadığı için bio gaia kullanıyorum başka çözümm olucak var mı??
Burcinmiray hilalkbdy ben maflor damla kullanıyorum hemen etkisini görüyorum tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun ❤
zeyzey77 hilalkbdy Gaz çıkarması için egzersizler yaptır . Ayaklarını karnına filan ittir. İnternette çok videosu var . Ordan bakabilirsin. Arada yüz üstü yatır o zaman da rahat gaz çıkarır . Emiyorsa kimyonlu çorba filan iç o da bebeğe etki eder
yakamoz_ hilalkbdy ben biogaia ile birlikte gaz damlası sab simplex kullanıyorum. Üç aylık olduk gaz sıkıntımız kalmadı şükür. Bazen zorlanırsa hareketler yaptırıyorum daha rahat çıkartması için
anne0666 hilalkbdy benim oğlum ultra kolikti. Zinco gaz damlası ve Hint cevizi kullandim cevizi rendeleyip göğsüme sürdüm memeyi her ağzına aldiginda onuda almış oluyor ayaklarından çorap eksik olmasın karnını sıcak tutucam kıyafet giydirip masajla sende rezene ic
hilalkbdy yakamoz_ evet SAb simxplex duydum ama almadım ikisini de birlikte kullanıyorsunuz ne kadar süredir 3 ay boyunca devam mı ettiniz
yakamoz_ hilalkbdy bir aylıkken kullanmaya başladım. Biogaia yı günde bi kere 5 damla veriyorum her gün aynı saatte. Sab simplex i günde üç kere 9 damla veriyorum. Doktorum bu şekilde söyledi. Bir sonraki kontrolde soracağım ne kadar daha kullanayım diye
hilalkbdy anne0666 doğrudur yaa öyle ağlaması çok üzüyor beni yapamıyorum hiç bişey ağlamaktan göbek fıtığı oluşmuş birde 😣😣😭