gulrecelim_55 En fazla 3 bin verebilirim. Bildiğiniz memnun kaldığınız bir marka set var mı? Ocak davlumbaz dan önemlisi insan fırından korkuyor iyi çıkmazsa diye. Yardımcı olursanız sevinirim 🌹
nurelem gulrecelim_55 canım bosch kullandım benim herşeyin bosch çok iyiydi ama şuan oturduğum evde kumtel takılı normalde bu markayı hiç beğenmem ama özellikle fırınınfan çok memnunum hızlı ve güzel pişiriyor
Egelim gulrecelim_55 Bosch kullanıyorum çok memnunum ama renginden ötürü pişmanlık yaşıyorum, siyah almayın da ne alırsanız alın.
Melekkizimmzeynep gulrecelim_55 canım eski bir set ama ben hiç bi sorun yaşamadım arcelik den aldım gri olan setlerden ama model tam bilmiyorum 10 sene oldu fırın da ocak da davlumbazda hiç bozulmadı çok şükür
1prens1prensesannesii Annem ve kayınvalidem kumtel aldı. Özellikle fırınından çok memnunlar bende denedim gayet iyi.. Ocak ve davlumbaz da güzel
gulrecelim_55 Egelim BalarisiYusra Melekkizimmzeynep Karauzumum Cns_28 bilgemira Egelim Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 🌺
Egelim BalarisiYusra Evet görsel olarak çok şık duruyor, komple beyaz eşyamı siyah ve gri aldım ocağın temizliği çok zor, bende de temizlik takıntısı var, günde 3 defa silmek zorunda kalıyorum bazen. Hiçbir şey olmazsa bile hemen tozlanıyor.
Cns_28 gulrecelim_55 ben bosch kullanıyorum bütün beyaz eşyamı. Fiyatlar inanılmaz artmış yalnız. İnşallah en iyisini bulursunuz sorunsuz 🙏🏻 Üstte kalsın
bilgemira gulrecelim_55 beko canim cok guzeller hatta ben begenmistim füme yada beyaz dı ama evime alamadim sade ust ocak oldugu icin ama beko en iyisi hatta genis ocak sistemi bile cikmis onu dusunuyorum baska eve gecersem
BalarisiYusra Egelim anladım bi ürün var çok etkili diyorlar Ocak temizliği için selsil adı ben alıp denemeyi düşünüyorum
Egelim BalarisiYusra İnanın bir çok ürün denedim ama hiçbiri istediğim sonucu vermiyor, cif markasının bir ürünü var onu kullanıyorum şimdilik, bir nebze daha etkili öteki markalara göre.
handhnde gulrecelim_55 Kumtel veya Oscar bakabilirsin uygun fiyatlı oluyor. Siyah cam alma çok leke gösteriyor.