esoo Merhaba ben bu damlayı daha önce kullanan annelerden yardım istiyorum oğlum 2 buçuk yaşında ağız mantarı oldu bu damlayı eczacı yutulablceğini söledi ama internette yutulmaz die bişey okudum ve korktum daha önce kullananlar bana bilgi vereblrmi
Asliturgut esoo kaynamis ve ilimis suya agiz mendilini batiriyodum parmagima dolayip sonra damladan sürüp ucuna bebisimin agzini siliyordum bizde de pamukcuk vardi hemen geciriyordu ara ara agzinda bisey gorursem hafif hemen gene yaparim illa ki yutuyor ama korkma 😇
TheLatte esoo ben bebekken kullanmistim pamukcuk icin ama illaki yutuyolar . Eczaci bana direk damlat agzina demisti . Bende bi bez yardimiyla veya kasikla sürüyodum agzinin icine .
Hirab Kullandık cnm temiz bı tülbentle.surdum ağzına ama bebeğe nasıl yutturmucan illaki yutacak bişey olmuyo korkma
esoo Hirab çok teşekkür ederim kaç günde etkili oldu peki nedense korkuytu beni bu mantar yayılcak die çok korkuyorum ☹️
Hirab Valla çok kullanmadim iki gün felan mantar değil ama bize pamukçuk için vermişti doktor hemen gecti ama çok kullama sen. Dediğim gibi temiz bı bezle olan yere sur.iki üç güne etksiini gösterir ☺️☺️