Hayalbade Kızım 11 ay 10 günlük bugun ilk dozu olduk ateş çok şükür olmadı ama bacagı cok acıyor sürünmek istiyor hareket ettiği an acıyor uykusunda bile dönmek istiyor acı hissedince aglıyor bu durumu yaşayan anneler varmı helppp 😞
Ayseege6156 Hayalbade normalde ilk doz 7. Aydan itibaren başlamıyor mu? Bizde 7. Aya girdik de doktorumuz 7. Aydan itibaren yapıcaz demişti ondan soruyorum
Gin Hayalbade doktorunuza danışıp calpol verebilirsiniz. dozlardan birinde iki gün benim kızımın da bacağı ağrımıştı:
Hayalbade Gin verdim ama sanki bi etkisi olmadı uyuyor suanda o bacagını hiç oynatmıyor kızarma şişlik de yok ins sabaha geçmiş olur
Mom345 Hayalbade malisef bizde 2.dozunda oldu ayağı kaskatı kesildi haraket ettiremesi şişti kızardı acil doktoru ula görüştüm 6 satte bir calpol ver acısı fazladır dedi bide masaj yapma sadece buz koy ara aea o bölgeye dedi 1 gün den biraz fazla sürdü sonra geçti şişliği sertliği 2 3 güne anca geçti
Esmanur277 Bizde 10. Ayda yaptırdık çok şükür hiç ağrı ateş olmadı . 2 doz yeterli olacağını düşünüyoruz . Doktorumuz gelişimine göre karar veriririz dedi.
Oyku16 Hayalbade evet tek dozu 530 oluyor ama herkese 4 Doz verilmiyor biz 3.ayda basladk 2 ay arayla 2 dozu yaptılar son Doz 13 aylkken
Ssumru Hayalbade bizde bu aşıladı 3. Aysa olmuştuk bizde ateş ve bacakta ağrı olmuştu ama hepsi 1 gün sürdü sonrasında geçiyor çok geçmiş olsun :)