ftmird Kızlar sezeryan sonrası ilk özel bölgeye ne zaman ağda yaptırdınız dikiş yeri falan yaptıran varsa her hangi bi sıkıntı yaşadınız mı
Sevgi1 ftmird vala yapmadım bn 40 çıkınca yaparim dedim sonra baktım rahatsız oldum jiletledm gitti bı kaç ay sonra dönerim yine agdaya bide bacak için önergenin ağda var mı ya ağda alcam ben kendime de
Mutlubebis Sevgi1 40ından önce mi yaptınız jileti ? Benim de 40ı gibi kontrolüm var da temizlenmeden gitmek istemiyorum jiletle alıym diyorum cesaret edemedim zarar verir mi diye
green Melekannem sanırım aynı durumdayım,yarım yarım başladım ben 😂 doktoruma gitmiştim 40 muayenesinde bana demişti ki ; al al hiç bir problem Yok dedim ah sen bir bilsen 😂🥶
reinamm Melekannem yo hiç agrımadı. Gebeykende doğumdan bi gğn önce yaptırmıştım. Bağışıklık kazandım ağdaya😬
Babe ftmird 40 i cikinca yaptirdim doktoruma sordum dikisli bolgeye agda yaptiriyimmi diye hic sorun olmaz dedi ama muayene sirasinda sormustum yani dikislerim iyilesmis sorun yoktu
Safiiye ftmird ciktigi zaman yaptim hemen sezeryanli bölgesini cımbızla temizliyorum agda daha surmedim hic oraya
birumutturann ftmird 40 çıkınca yaptım dikiş yerine yakın yerlere dokunmadım alt kısımları aldım bi sıkıntı olmadı çok şükür