Ayazinannesiseyda Merhaba anneler oğlum 3 buçuk aylık mama meme karışık gidiyoruz. En başından beri hipp kullandım. Fakat son bir aydır beş altı kez reddediyo sonra bitiriyor mamayı acaba sma alip denesem sever mi böyle bir şey yasayanar yardımcı olabilri mi
Alygkc Ayazinannesiseyda sanırım bu ayda hepsi öyle mama ile alakası yok. Benim kızım da öyle dört aylık üç buçuk tan beri öyle
Bebegimm1 Ayazinannesiseyda o ayda malesef oluyor mamayla ilgili degil siz keyfi yerindeyken oyunlar oynayarak yedirin veya uykusunda verin eger istemiyorsa zorlamayın sakın ben o ayda biberon meme reddi yaşadım geciyor
Laden Ayazinannesiseyda biberon reddi oluyordur büyük ihtimalle. Bir zaman devam eder sonra geçiyor merak etmeyin🌺
Merrys O aylarda öyle oluyor, bizde de olmuştu mamayı değiştirmeyin boşuna. Şu an 12 aylığız hala hipp’e devam ediyoruz :)
Ayazinannesiseyda Bebegimm1 uykuda yiyor sagdigim sütü de uyanıkken emiyor ama mamaya gelince agilzini kapatıyor dişleri de kaşınıyor simddien biberonu ısırıyor ama sütte öyle yapmıyor
Bebegimm1 Ayazinannesiseyda mamayı kaşıkla verin aynı tepkiyi veriyor mu bi bakın belki mamadan olmayabilir 3.ayindan sonra ne mama verebiliyordum nede emzirebiliyordum o ayda bir seyler oluyr bebeklere genelde burdada okuyrm 3.ayindan sonra atak oluyr uzun sürebiliyor😁