Sevgi1 Kızlar bugün 39. Gün lohusalık kanamam 10 günde bitmişti bugün yine geldi adet mi oldum yoksa kalanlar bugün tekrardan mi geldi bilemedim
[silindi] Sevgi1 yoğunluğu nasıldı? 10 .günden sonra hiç kanama olmadı tamamen temizseniz adet olabilir
Bussck Sevgi1 adet olabilir canım ama ben 40 dan hemen sonra 45. gün adet oldum hemen doktor vajinal muayenede anlıyor zaten bana adet gördün mi demişti bende evet dedim. Doktor kontrolünde kesin belli olur.
Serrasra Sevgi1 benimde 37. Gün başlamıştı bi kanama. Bir hafta sürmüş. Ve evet adet kanamasıymış. Zaten doktor 40. Gün çağırıyor kontrole yani normal doğumda öyle en azından. O zaman bakmış demişti bana da
Sevgi1 Bussck ilginç 😂 milletin 40 gün suruyormus bnm 10 günde bitti şimdi de az gelmiş bugün 40 a yakın
Caglaa Sevgi1 bnmde 10 gün sürdü bitti 2 hafta sonra tekrar geldi 3 gün sürdü sonra bide 40 bittikten sonra geldi oda 3 gün sürdü. Simdi 4 ay 10 gün oldu dogum yapali gerçek adetimi 1 hafta önce oldum.
green Emmek vs etkilemiyor bu durumu sedece döngü herkes de farklılık gösteriyor.Bu durumlar çok normal dediğim gibi torba torba kan gelmediği sürece ve doktorunuz a göründü iseniz bir problem teşkil ettiği sanmam