Seze25 Bebeğim 13 aylık ve yürümüyor dizlerinin üstüne kalkıyor ama ayaklarının üzerine basmak isterken destek istiyor. Sizce normal mi anneler bu arada 35 haftalik doğdu
1anne1yavru Seze25 arkadaşımın bebeği 14 ayını geçtikten sonra yürüdü isterseniz bi ortapedi doktoru görsün ama bazı bebekler geç yürüyor
Ygz Seze25 18. Aya kadar normal bi durum. Görümcemin oğlu 18 aylıkken yürüdü arkadaşımın 16. belki korkuyodur ellerinden tutup yürütün ev içinde🙂
Denizdemirr Seze25 kızım 39+6 da doğdu 14. Ay ortasında yürümeye yavaş yavaş başladı 18 e kadar mı ne normal diyorlar bide prematüre doğmuş bebeğiniz bence telaş etmenize gerek yok biraz daha bekleyin yürütme egzersizi yaptırın ellerinden tutarak yürütün ki cesaretlensin
Seze25 1anne1yavru Ortopedi doktoru gördü bir sıkıntı yok yürüyebilir dedi gelişimi geriden geldiği için mi acaba çok içime sıkıntı oluyor
Aka2520 1anne1yavru pekiştirmesi ne kadar sürdü? Benim oğlum da 14 aylıkken yürüdü 16 aylık olacak hala çok dengesiz yürüyor düşüyor sürekli
Seze25 Evet 18 aya kadar bende normal görüyorum çocuk doktoruna götürdüm herşeyi iyi güzel diyor ama norolojiye bi götürün derim dedi bebegim zaten zor hastanelerde geçiyor günü bide bunun için yormak istemiyorum filmleri tahlilleri temiz