merve-bengu Arkadaşlar testim pozitif çıktı, delta varyantıymış. Bebeğim 5 buçuk aylık ilaç kullanamıycam. Bebeğimde de var sanırım hapşırıyor arada öksürüğü var burnu tıkalı. Ne içebilirim ikimize de faydası olacak şeyler neler? Bilgisi olan var mı?
Ulutra16 merve-bengu çok geçmiş olsun aynı şekilde bizimde eşimin pozitifti bugün üçüncü gün oğluma da geçti galiba aynı öksürük hapşuruk burun tıksnıklığı var şimdi ateşi yükseliyor galiba sizde de ateş yüksekliği var mı
merve-bengu Balkupu aynı test ama hayat eve sığar da yazıyor delta olduğu, karantina süresi de 20 gün :(
merve-bengu Zeh2020 soğuk algınlığı gibi. Öksürüyorum balgamlı, bademciğim şiş ( doktor faranjit demişti test yaptırmadan önce) halsizlik, soğuk soğuk terliyorum ama ateşim normal
Mevsimsell merve-bengu sizdeki belirtiler normal koronadakı gibi benimde sizin gibi oldu bence hepsi aynı korkmayın bnde sizin gibi oldum 7 aylıktı bebeğim ona ve 6 yaşındaki kızımda bulaştı ben küçük olana calpol verdim bol bol emzirdim maske taktım yinede hep sizde kekik çayı bal zencefil karıştırdı yiyin limonlu sıcak su için bogazı yumuşatıyor bol meyve su için sirke karıştırın içlerine çok zor bir durum allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun pıskolojıkmanda çok zor özellikle çocuklar olunca
Alminazli Ballı ıhlamur,bol bol limon tüket, çorbalar yap iç,sarimsak tüket beslenmek cok önemli canın istemese bile kendini zorla ye ablamdan biliyorum bu hastalığın ilacı beslenmek bağışıklığını güçlendirmek
merve-bengu Ulutra16 şuana kadar ateş yükselmedi bizde uyuyamıyor tıkanıklıktan dolayı. Çok geçmiş olsun
mom6554 Cigdemsenol Pcr testi labaratuvarda incelenirken mutasyonlu olduğu anlaşılıyor farklılıktan dolayı biliyorlar ne varyantı olduğunu.
merve-bengu Mevsimsell çok teşekkürler evet bebek de olunca çok üzücü oldu. Teşekkür ederim uyguluycam. Ateşi çıkmadığı için calpol vermeyi düşünmedim hiç
Cigdemsenol mom6554 Bana çok enteresan geliyor. Yani hangisinin hangi varyant olduğunu nasıl anlıyorlar. Nihayetinde yepyeni bir vurus bu kadar değişim göstermesi ve bunu hemen anlamaları kafama yatmıyor. Cok gecmis olsun
prensler_-_ Çok geçmiş olsun bitsin inşallah bu hastalık Rabbim sizi korusun sizi çok iyi anlıyorum lütfen panik yapmamaya çalışın iki bebek le zor biliyorum fakat siz annesiniz evlatlarıniz için güçlü durun kesinlikle yemek yemeyi kesmeyin bol bol yiyin ve aşırı su içmeniz lazım bebeklerinize de tüketin vücut atmak istiyor mikrobu hapşırma öksürme terleme yolu ile atmaya çalışıyor bebeklerinizi yüz üstü yatırmaya çalışın sizde yüz üstü uyuyun sık sık duş alın bebekler için birşey diyemiyorum onu doktor unuza sorun sabunu vücudunuzda 20 sn den fazla bekletin iyice ovalayın … Bol c vitamini alın bol su bol yemek kan sulandirici kullanıyormuş uz bilmiyorum onu doktor a danışın coraspirin yada kan sulandirici iğne veriyorlar çok geçmiş olsun inşaallah bir an önce duzelirsiniz .🤲🏻
merve-bengu prensler_-_ teşekkür ederim. Bebeğim 5 buçuk aylık emzirmeye çalışıyorum sık sık. İnşallah geçer en kısa zamanda. O kadar dikkat edip olmak da ayrı üzücü.