Karaoglannesi Merhaba Hanımlar 1 yaş bebeğim için katkısız ve iştah açıcı balık yağı önerisi istiyorum ☺️
Mom9870 Karaoglannesi Ocean veriyorum iştah için bi faydası olmadı ama takviye olarak verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Dilaramina Mom9870 nasıl veriyorsunuz acaba benim oğlum içmiyor kusuyor muhallebisinin içine katsam olurmu
nicu Karaoglannesi hayır o yönde bir etkisi olmadı yiyen bir bebekti hala öyle yiyen bir bebek. Sadece biraz fazla enerjik olduğunu gözlemledim ilk başlarda sonra vücut alışınca o da geçti
Asafrumeysa Karaoglannesi iştah için zincomega kullanıyorum hepsini kullandım bı etki göremedim zaten onlar iştah için değilmiş nutrigende iştah açmadı şuan bunu kullaniyorum
nicu Karaoglannesi teşekkürler🥰 yemeyen bir bebekse sizinki iştah konusunda etki etmiyor bir kaç arkadaşıma sordum kullanan beslenmede problem yaşayan bebeklerin anneleri özellikle. Bizde iştaha etki etmedi dediler
Karaoglannesi nicu öylemi benim bebeğim diş çıkarıyor azı dişleri o yüzden zorlanıyor sanırım artık yapacak birleyen yok öyleyse