gulsnmstf Kızım 4 aylık hep bacağı toplu uyuyo acık bı sekılde yurumek ıcın bastırıncada bacagını acıyo bu bı saglık problemımı 😔
moommm gulsnmstf belki gazı vardır veya öyle rahat uyuyrdur. Benm kızlarımda hep yana doğru açarsk uyuyrlar doktora sordum normal demişti. Alışkanlıkta olabilir tahat ettiği için bence
Melin16 gulsnmstf Böyle mi acaba bende cok tedirginim acaba sıkıntımı var diyorum hep böyle sırt üstü yüzüstü farketmıyor topluyor. Doktora sormayı da unuttum 25inde gidince sorcam
Mervi-10 gulsnmstf bence çok normal 😌 benimkide hep yan yatıyor bütün gece sağa sola döndürüyorum 😬 kafası düzleşmesin diye
Egeninincisi Melin16 allahım ne kadar tatlı bazen keşke hiç büyümeseler diyorum bazende büyü de rahat uyku uyuyayım. 😂maşallah 🧿
sibellllo Melin16 hayır çok normal benim oğlum yaşına girene kdar böyle uyuyordu sonra sere serpe yatmaya başladı normal yani bi sorun yok canım
gulsnmstf Melin16 yok canım sırt ustu x dusun alt taraf bacaklar yana dgru baya acıyo yurutmeye calısıyoz bacaklaryana acıyo hemen
Melin16 Mom987 hep aklıma gelıyor acaba kalça cıkığı mı var diye haftaya ramdevumuz var ama rahatladım bunu duyunca.
Melin16 Egeninincisi tesekkür ederizzz 🥰 Bende iki gündür bian önce büyüse diyorum atak haftasındayız bide ası zamanına denk geldi susmuyor 2gündür 🙂
Egeninincisi Melin16 olsun geçer bu günlerde bizde 6.5 aylık olduk bazen ne ara oldu bu kadar zaman diyorum. Ama anamız ağlıyor tabi. Yinede seneye bi bakmışız yürüyorlar☺️