Yelizasafbdr Selamün aleyküm kizlar4 aylık olduk ama artık sütüm gelmiyor sürekli meem emmk istiyor ne yapmalıyım tecrübeli anneler 😳🐣🤔
Edatlascan Yelizasafbdr bizde tam 4 aylık olduk benimde sütüm kesildi gelmiyor doyurmuyor yani mecburen devam sütüne geçtik ara sıra yine emzirmeye devam
Kelebegimmmm Yelizasafbdr ilk üç ay normal kilo aldıysa yine süt vardr aynıdr merak etmeyin. sağımla süt gelmeyebilir atakdan dolayı hep memede kalmak isteyeblr
hhanim Yelizasafbdr bebeginiz emdikce gelir merak etmeyin saginca oyle olabiliyor. Surekli emmek istemesi de cok normal atak dönemidir buyuk ihtimalle🙏
Edatlascan Yelizasafbdr onun için de meme ucuna benzer biberon kullanıyoruz bizimki de meme düşkünü aynı meme gibi biberon hem memeyi reddetmiyor böylece hemde biberonu
MesNes Yerinizde olsam bebeğimin sürekli memede durmasına iZin verirdim çünkü onlar sütü çok güzel artırıyor sürekli talep ediyor vücudundan ama çok ağlar durmazda mama verirdim az cc ile..
Karaninannes Yelizasafbdr tahin helvası ve bol su dene istersen canim. Ben fayda görmüştüm. Bir de sütün olsa bile bu ayda meme reddi yaşayabilirsin mama verecek olursan lütfen biberon yerine şırınga kullan . Hatta bebek memeyi emerken şırınga ile göğsüne sıkarak ağzına gitmesini sağlayabilirsin 🙏
Mom587 Yelizasafbdr e bebek malt içecek. Herhangi bir şut artırıcı çay. Bol su. dere otu. Irmik helvası.stres yoket gelicek sütüm de inan.
haziranin25i Yelizasafbdr göğsümden asla dusurmezdim ama bebeğim aç kalmasın diye mama takviyesi yapardım.
Gulsen4224 Yelizasafbdr 4 aylık benimde dün nerdeyse tükenmiş gibiydi yulaf ezmesi yaptım kuru incir bal süt yulaf aşure felan bol bol yedim şimdi daha iyi şükür sık sık emzir birde bol su cnm
cikileyta_yemeliyim Yelizasafbdr karpuz anında süt yapıyor. Tahin helvası ve bol su da çok işe yarıyor
HicisleriBakani Yelizasafbdr emzirmeye devam et ve bol bol sut yapan caylardan ve su ic. Bebek cektikce yeniden geliyor süt 😊