MREMRE Kızlar kızım 2 buçuk yaşında dil bağından şüphe ediyorum, daha önce bu durumu yaşayan var mı belirtileri neler nasıl fark ettiniz ve tedavisi nasıl oluyo
Esra3775 MREMRE ben oğlumu geniz eti diye doktora götürdüm 1 buçuk yaşında doktor dedi dil bağı var diye hemen kestiler . Belirtisi aslında konuşuyor idi ama ailem daha bi anlaşılır konuşmaya başladığını söylemişti
Utkucan MREMRE 10 günlükken kesildi benim oğlumda da vardı hiç ememiyordu beni öyle anladık kesildi hemen emmeye başladı dilini yukarı kaldıramıyor dışarı çıkaramıyordu
Gamzeinci66 MREMRE bizim daha yeni doğduğunda fark edildi ama cerrahi mudehale ediyo kesiyolar iki dakikalık bir işlem
MREMRE Esra3775 kesme işlemi nasıl oluyor zor mu ağrı veriyor mu , ondan sonra daha mı iyi konuştu, tam olaraktan nasıl oluyo dilinin altı görsel olaraktan
Esra3775 MREMRE az biraz kan oluyor emzik ediyordu o dönem emzigi verdim sustu . 10 dk lik birisi var zaten . Bazı doktorlar anne ve babanın yanında kesiyor imiş. Ama bizimkisi ameliyathane gitti hemen geri geldi zaten çok kısa sıkıntı edecek hiç birsey yok inan ki. Evet kesilince daha rahat konuştu daha anlaşılır
Esra3775 MREMRE dilinin altında suanda ip gibi bi bağlantı vardır bebeğinizin o kesiliyor dilini daha rahat hareket ettiriyor. Aslında hiç bir değişiklik olmuyor
MREMRE Esra3775 Esra3775 bebeği uyuşturuyor öyle yapıyor yani ameliyatı , kızım hasteneden çok korkuyor benim , mecbur heralde sakinlerici uyuşturucu ve veriyorlar,
Esra3775 MREMRE benim oğlum suanda 5 yaşında 1 buçuk yaşında iken olmuştu nette var aslında bir sürü yaa
MREMRE Gamzeinci66 biz fark edemedik hâlâ da emin değilim bı şüphe ama götürücem kontrole, umarım geç değildir
Utkucan MREMRE konuşmasında faln sıkıntı var mı yada emme problemi yaşadı mı eğer bu sorunlar yoksa dil bağıda yoktur
Utkucan MREMRE hayır harflerin çoğunu çıkaramaz ayrıca dilinin ucu kalp gibi olur var mı böyle bir durum
Utkucan MREMRE o zaman yoktur canım bu zamana zaten anlardın diye tahmin ediyorum bak Google görsellere dil bağı yaz farkı anlarsın
MREMRE Utkucan kızım asla ağzını açmıyor ki baktirmıyor doktora aşka baktırmaz , her hasteneye gitmemizde imza atıp çıkıyoruz geri durmadigindan
Utkucan MREMRE sen niye şüphelendin dil bağımdan yani çocukta dil bağını gösterecek hiçbir durum yok gibi ama ne diye dil bağı olabilir diye düşündün
Utkucan MREMRE o bebekle alakalı tahminimce yani dil bağıyla değilde dil bağında konuşmada sıkıntı yok harfleri söyleyemiyor pelteklik falan oluyor yani birde dil ucunun kalp şeklinde olması zaten çok net belirti birde uçta oluyor asıl sıkıntılı olanda görmemeniz imkansız diye düşünüyorum
Utkucan MREMRE [url=https://www.hizliresim.com/cd81hwh][img]https://i.hizliresim.com/cd81hwh.jpg[/img][/url] resime bakın dil bağı mesela bu