Kaanveannesi Oğlum 5 aylık ve oturmak istiyor yatmak istemiyor ama ben sürekli onu kucağımda tutamıyorum bebeyatmaz almak istiyorum kullananlar var mı acaba memnun musunuz
[silindi] Kaanveannesi bence bebeğiniz ona koyduğunuzda dururmu ona göre karar verin kimi bebek sıkılıyor
Semaertug Kaanveannesi ben playgro ışıklı müzikli araba şeklinde olanını aldım 5 dakika sonra ağlıyo sıkılıyor 😒
Aslihannazli Kaanveannesi kendi sitesinden aldım gayet memnunum 1 aydır kullanıyorum 6 aylık olduk bence al büyük yardımcı 👍👏
Hacerr7 Kaanveannesi benimde 5 aylık aldım daha önceden ama henüz oturamıyor oturtuyorum biraz ama belini öne doğru eğiyor hep daha erken sanırım
Kaanveannesi [silindi] evet bende onu merak ediyorum acaba durur mu ucuz bir şeyde değil boş yere para vermek istemiyorum
[silindi] Kaanveannesi Malesef bizde kızıma birsürü şey aldık ama birçoğu işe yaramadı ilk bebek acemiliği belkide ... bence alsanız bile kullanacağı sınırlı bir süre tabiki siz bilirsiniz ancak çok memnun olanda vardır keşke almasaydım diyende bebekler farklılar malumunuz:)
Kaanveannesi [silindi] çok haklısınız aldığım çoğu şeyi kullanmadı oğlum sevmedi sanırım mama sandalyesi almak daha mantıklı
[silindi] Kaanveannesi mama sandalyeside o şekilde mesela pahalı fazla büyük alanlar hep pişman let go mama sandalyesi satanlarla dolu hepsi yeni yeni
MihmininAnnesi Kaanveannesi bende letgo dan aldım bebeyatmazı 5 ay 3 günlük kızım 2 haftadır kullanıyoruz karnı tok alti temiz olunca çok rahat oluyor gülücükler saciyor. İlk 1-2 gün alışamadı ondan sonra rahat etti
PelKad Bende 4 aylıkken playgro arabalı olan bebeyatmazdan aldım çok sevdi oğlum onda oturttum genelde şuan 7,5 aylık bazen içine koyuyorum 10 dk felan oyalanıyor sonra çıkıyor 😅
Semaertug Ladyofdark kalitesi güzel ama çok yumuşak sırt kısmı tam anlamıyla oturabilmesi gerekiyor bebişin yoksa yaslanınca yatıyor arkaya baya
Semaertug Fullmoon kendi yükünü vererek yaslandığı zaman arkaya baya yatıyor yani sonra kalkamıyor onada sinirleniyor ben koltuğa dayıyorum arkasını o zaman yatmıyor
aybikreis @Kaanveannesi ben almıştım. Ama sıkıldı çıkmak istedi. Yastıkla destekleyerek oturturum. Masraf yapmayın bence 😊
aybikreis @Semaertug siz farklı aldınız galiba benimkine ben yaslansam bile şekli değişmiyor çünkü. Bayağı sert bebeyatmazlar