Minisinannesiii Kizlar göğüslerim yumuşadı buruştu 2. Çocuktan sonra düzelttirmek istiyorum ama ne yapılır silikon çok mu büyük oluyo normalde zaten büyüktü göğüslerim küçük olsunlar istiyorum ama sarkık ve buruşuk değil eşime söyledim 10bin veremem dedi 10bin varmıdır ki fiyatı bide ne yaptırabilirim
Rikaa Minisinannesiii 10 bin e bulduysaniz hemen yaptirin. Toparlama ameliyati yapiyolar kucultuyorlar ayni zamanda.
nhr Minisinannesiii tam emin degilim ama devlet hastanesinde eger boy kilo endeksine gore gogusleriniz buyukse saglik sorunu oldugu icin ucretsiz yapiyorlar ama silikon degil kucultme yapiliyor diye biliyorum banada gecen gun bir arkadasim soyledi boyle yapiliyor yaptiracagim diye ama onunkiler cok buyuk arastirmadim dogrulugu nedir diye
Rikaa Minisinannesiii kendinizi iyi hissetmeniz bence maddiyattan onemli. Zaten nelere para harcamiyoruz ki? Bizden degerli degil
tbbrraygt Süt kanallarınızın kapanması için belli bir zaman geçmesi gerekiyor, doğumdan sonra en az 1 yıl ameliyat yapmıyorlar, geçen hafta sormuştum doktora.6 ay oldu doğum yapalı, 6 ay daha geçmesi gerekiyor dedi ama fiyatını sormak aklıma gelmedi