Güzel anneler merhaba, birkaç sorum olacak tecrübelilere. Benim oğluşum 9 gün kuvözde kaldı ve biberona alıştı🤦🏻♀️ Memeyi tutuyo ama ağlama krizine giriyo ben de 40 gün boyunca sağım yapıp verdim. Şimdi silikon göğüs ucuyla kandırıp memeyi dayıyorum ağzına, ara sıra ağlama krizleri mırın kırın yapsa da 2-3 dk emiyo sağım yapıp vermiyorum artık. Şöyle bi şey var bir de sütüm aşırı fazla, anamın sütü olmamış benim de olmıcak diye diye hayrata döndüm koltuk altlarıma kadar bezeler oluyo ahsjd🥲. Sağım yapmazsam bu göğüsteki bezeler acaba mastite döner mi? Ya da bu çocuk doymasa ağlar di mi? Çok tazyikli geliyor ağzından dolup taşıyo çok sinirleniyo boğuluyo diye. Bir türlü oturtamadım emzirme işini ve cidden psikolojik olarak etkileniyorum artık. Göğüslerim kafam kadar sağsam yine bebeğe göre süt üretimi olmıcak hep fazla mı kalır ya da sağmasam böyle şiş şiş nolcak. Tecrübeliler ve aynı şeyi yaşayanlar ne yapmam lazım yardımcı olabilir mi🌸emzirme danışmanı en son çare olarak düşünüyoruz. Teşekkür ederim şimdiden uzun anlattım kusura bakmayın🌸