Mavieylul Eczaneden 160 TL’ye aldım internette 40 TL kafam karıştı. İnternetten alan güvenilir site var mı anneler? Siz ne kadara aldınız?
Egegun Mavieylul yaa ben de iki kutu var hiç açılmamış alerjik mama değil mi? İsterseniz kargoluyum size yazık ziyan olmasın
Egegun Minnos06 olur ya iki kutu var bende adres yazarsanız kargoluyayım karşı ödemeli oğlum süt alerjisi vardı aptamil pregomin içiyor neocate iki kutu kaldı elimde
Minnos06 Egegun olur çok teşekkür ederiz. Siz meme mama mı gidiyorsunuz acaba bize de Mama verdi similac verdi içmedi. Sadece 30-40 ml içti diyet yapıyor musunuz acaba
Rose1221 Minnos06 bende de neocate pregomin ve evolvia rp2 var açalı 5 gün oldu hepsini doktor vermişti denesin diye ama hiç birini içmedi. İsterseniz ben de yollarım çöpe dökeceğim yoksa. Sadece kargoyu karşılasanız yeter istanbuldayım
Egegun Minnos06 diyet yaptım 7 ay memeyi yeni bıraktı hamileyim diye şu an sadece aptamil pregomin as içiyor işk ay hiç içmedi pes etmedim hep denedim şimdi tiryaki oldu kilo da almaya basladı
keskebirazuyusam Minnos06 similac Alimentum mu? Ya benim oğlum alerjik değil ben ona similac mama sipariş verdim. Alimentum değil ama sadece similac yazıyor üstünde
Rose1221 Mavieylul ben de yollarım mesajım üstte istanbuldayım. Minnos06 yada siz hanginiz isterseniz. Çöpe gidecek yazık
Asel16 Rose1221 neocate bir kutu lazım kızımın alerjsi var lütfen bana yollar mısınız alacak başka yoksa
Rose1221 Asel16 tabi baska cevap verem olmadı üçünü de yollarım neocate ve pregomin çoklu alerji için. Evolvia tadı çok güzel sadece süt alerjisi içim. Özelden adres yazın . Açalı tam 6. Gün bugün bilginiz olsun. Süresi 1 ay zaten
Asel16 Koalina biliyorum denemek için bir kutu lazım sonra rapor çıkaracak doktor önce kendimiz almalıyız
Asel16 Koalina doktor vermedi canım küçük ilçe burası vermez doktor varsa elinizde yollayın ben kargoyu karşılarım