Karaninannes Biz de 14 Agustos dogumluyuz. Kolaylasmadigi konusu kesin :) Emmek icin cok sik uyaniyor. Nasil keserim bilmiyorum. 8 aylikken 8 dis vardi hala 8 dis… siradaki dis ne onu bile biomiyorum. Biraz oluruna biraktim… bir de memleketteyiz, tayinciyoz, evimiz yok su an esyalari tasinma kivaminda biraktik, esim yeni gorev yerinde.. beslenmesine dikkat etmeye calisiyorum onun disinda gunluk pesinden kosturmaca. Bazen ihmal mi ediorum diye dusunuyorum, buraya bile girmiyordum aylardir dogru duzgun…
8 disimiz var iste, kilo alimi cok yavasladi hatta durdu sanirim… 11 aylikken 12 kiloydu hala 12 kilo… tam bi yasindayiz iste 3 hafta once galan yurumeye basladi… su an odadan cikip cikip k3ndi basina her odayi gezer kivama geldi… beslenme konusunda tatli seylerden muhallebi tarzi seylerden falan hic hoslanmiyor. Meyvelerden sadece seftaliyi bazen de karpuzu yiyor… yogurt, yumurta, et seviyor. En faydai seyler gibi ama cesitlilik olmuyor. Sehriye corbasi, bulgur pilavi falan da veriyorum fasulye bezelye ama peynir falan yemiyor. Muz iyice acikirsa yiyor. Ama surekli emdigi icin evde oldigumuzda hic cok acikmamis oluyor ara ogun olmuyor. B3n de g3cis dobemindeyiz duzenimiz yok diye cok ustune dusemiyorum…
Eylul ortalarina yerlesmis olabilirsek yeni eve… bilmiyorum nasil olacak ama gece emmeyi biraktirmayi denemek istiyorum…
Nasil oluyor aacaba…