Rruukkiiyee Arkadaşım hamile bebeği altı haftalık devlet hastenesine kontrole gitti kese boş demiş biraz kötü davranmışlar ilk bebeği sinirlenmiş gelmiş Bir şey de sormamış anladığım kadarı ile netten baktım boş gebelik diyor sizin çevreniz de böyle bir olay oldu mu
Annekizz Rruukkiiyee Benimde kesem boştu 6 haftalıkken . Sonra alttan muayenr istedi yaptırmadım 8+3 tekrar gittim bebek göründü
2melekannesiiiii Rruukkiiyee başka doktorlara da görünsün eğer imkanı varsa 1 defalığına da olsa özele gitsin bazı keseler geç döllenme olduğu için geç dolabiliyor ilk acilde kese var bebek yok rahim duvarı kalınlaşma ya başlamış dendi kadın doğuma gönderildim direk özele gittim bana doktor kese var bebek yok dedi geç döllenme olabilir yada boş gebelik olur demişti 7 haftada az da olsa kalp atışını duydum 10 haftada daha net duydum o yüzden tek doktorla kalmasın
Aselipekveannesi Rruukkiiyee tecrubeye gore degisir belki bebek geriden geliyordur gelisim olrak baska doktora gitsin oda goremezse kurtaj olacak mecbur
Gizem_ar Benimde ilk gebeliğim boş kese oldu 9. Haftaya kadar bekledik bebek çıkmayınca meydana ilaçla keseyi düşürdüm beklesin biraz daha bence
Mom62636362 Rruukkiiyee Benim ilk gebeliğim boş keseydi, hatta iki taneydi yani ikizdi eğer sağlıklı gebelik olsaydı. 7+5′te kürtajla alındı. Yolk varsa eğer aldırmasın. Eğer yoksa 9-10. haftaya kadar beklemesine gerek yok, o boş kesedir çünkü
Bebegim_28 Rruukkiiyee boş gebelik diye bişey var evet ama bence 1 hafta sonra başka bir doktor daha görsün ona göre kürtaj falan yapılır
Dobidikannesi Rruukkiiyee evet benim de ilk gebeliğim boş gebelikti 1 hafta daha beklesin geç döllenme olabilir 1 hafta için de ya düşük olur yada kürtaj olur