2prensesAnnesi76 Kızlar 6 aylık bebeğim var sadece gece emiyor 2 kez bir daha da asla yaklaşmıyor her yolu denedim yok sagdim biberonlada verdim etmiyor sadece gece 2 kez o kadar yardımcı olun varmı aranızda bunu yasayan
Teemo07 2prensesAnnesi76 4.5 aylık aynı durumdayım. Gece zor emiyor. Hafif utansın bitti, ağlamaya başlıyor. Sizin gibi 2 kez max 3 kez. SOnra mama.. Geçecek diye bekliyorum artık.
Aselllll 2prensesAnnesi76 ayakta gezdirerek deneyın 4 saatte bır hıc bısey vermeden once emzırın sonra ek gıdaya verın
Hayris 2prensesAnnesi76 valla benim kızımda aynıydı 4-6-8 aylarda hep meme reddi yaşadı sabırla emzirmeye çalıştım fakat 11 aylık olduk gene aynı tükendim artk bu defa bırakacaz sanırım en azından 1.5 yaşına kadar emzirmeyi isterdim ama nasip
Hoppp 2prensesAnnesi76 çok yaşadım şuan 3 aylık bebegim oglene kadar emiyor ogleden sonra emmiyor o pozisyona geldigi an çıldırıyor 😔 ek olarak mama kullanıyorum bide plates topunda zıplayarak emziriyorum arada öyle alıyor pes etmeden devam sizde deneyin plates topu ile yarıyor gibi ama tabi bel gidiyor ister istemez :)