Pandaliii Sevgili annişler sütünüz nasıl acaba yağlımı rengi nasıl? Benim sütüm beyaz ve ellediğimde falan hiç yağlı his gelmiyor. Yağsız sütte çocuğa çok faydalı değilmiş sanırım. Sütümün biraz yağlı olması için ne yapabilirim varmı önerileriniz
Splash-Splash-Love Pandaliii Valla ben emzirince sütüm bildiğiniz su gibiydi. Hatta şey gibi 1 kaşık suya yarım bardak su karışmış gibi 😂😂 Yolda bende bilgi için durayım. Ne yersem yiyim hiç yağlı olmadı zaten çokta emmedi ama aşırı şekerli bi tadı vardı. 🤢🤢 Meme reddi zamanı ekşime oluyor dedikleri için tadına bakmıştım 😂
menekseyagmr Pandaliii kaju çiğ badem fındık ceviz tüketin sütün en iyi yağlanmasını sağlayan şeylerden biri kuruyemişlerdir.
menekseyagmr Pandaliii bunun yanında proteinli beslenmede çok etkili. Günlük mutlaka 2 yumurta tüketiyorum mesela ayrıca et vs. beslenmeye haftanın 3 günü mutlaka dahil edilmeli .
Ogulcan Pandaliii canım benim sütüm bitti ama emzirdiğim dönemde sütüm az gelince doktorum bana çemensiz pastırma ,hindi füme ve bol yeşillik önermişti tavsiye ederim
EminEymen15 Kuruyemis yemek gerekiyormus. Bende sizle ayni durumdayim pazartesi saglik ocagina gidcem ozaman hemsireye sorucam moralim bozuluyor
Pandaliii EminEymen15 benimde aşırı morelim bozuluyor ve bebeğim hiç kilo almadı. Süt yağsız olunca çocuğada yaramıyormuş
Pandaliii menekseyagmr denedinizmi acaba gerçekten faydalımı. Çok istiyorum çocuğa faydalı olmasını 😥
menekseyagmr Pandaliii denedim tabi . 7 aylık bebeğim var sadece anne sütü ve ek gıda alıyor. İlk aylardan beri kilosu normalin üzerinde ilerledi buda beslenme şeklime dikkat etmemden kaynaklandığını düşünüyorum 🤔
Erdmalprshn Pandaliii her süt kalitelidir. Yağlı veya yağsız değil buna aldırış etmeyin önemli olan bebeğinizin ne kadar emdiği. Bebeğin ilk emdiği su ihtiyacını karsılarmıs uzun emzirmek sütün daha besleyici kısmını bebeğin almasını sağlıyor. Ama bunun yanında dengeli ve bol proteinli beslenmek kuruyemişi bol tüketmek sütün kalitesini daha da artırır. İçinizi ferah tutun 🌸
mavera Pandaliii beslenmeyle alakalı bence tamamen iki güne bir kırmızı et tüketip her gün yumurta ev yoğurdu meyve ve kuruyemisinizi yiyo musunuz?
Pandaliii mavera hayır et hiç tüketmiyorum yiyemiyorum çünkü kuruyemişle felanda pek aram yok ama başlicam bebeğim için