Bebeğim 38 gündür küvezdeydi son bir haftadır beni emzirmeye cagırıyolardı bebğim cok güzel emiyordu hic zorlanmıyordu iki gögsümüde emzirmiştimmhatta ama her gittiğimde hemsireler bebeğimin uykuya cok düşkün oldunu uyanmadını söylüyolardı en son gittiğimde tam 40 dakika boyunca bebeğimi uyandırmaya calıstık ama nafile uyanmadı uyansada emmedi en son dedim sarılık flanmı oldu hemsire hayır dedi doktorda dedi bişeyi yok dedi bugunde taburcu oldu bebeğimi emzirmeye başladm 40 50 saniye emdi bıraktı baskada emmedi denedim denedim emmedi iki saat sonra yani az öncede dedim memeyimi redddiyo diye denemk icin biberonla verdim ama onuda icmedi ama hastanedeyken sadece benm sütümle beslediler orada nasıl iciyordu ve hic uyanmıyor cidden az öne yıkadık bi kaç kere gözünü actı etrafa baktı geri kapatı uyudu biz yıkamaya devam ettik napsam bana bi akıl verin uyanması icin herşeyi yaptım ayaklarını burnunu cenesini heryeri kaşıdım altını actım falan ama acıyo gözünü hemn kapıyp devam ediyor uyumaya anlamadm doktorada özellikle sordm bu kadr uyuması normalm diye normal dedi