civcivinannesiii Kızlar elimi ağzına soktum ama alamadım yuttu birsey olurmuş lütfen akıl verin şu verdim boğazına takılmadı ama yuttu diskidan çıkarmı okadar dikatt ediyorum ilk defa oldu yaa😵😵😵😔😟
hypatia civcivinannesiii kızımdan kan alınmıştı, yıvarlak bantlardan taktılar bir kaç dk sonra baktım bant yoktu babası çıkarttı herhalde diye düşündüm ertesi gün bezini değiştirirken bi baktım bant yutmuş 🤦🏻♀️
Cherryblossom Deletedmom896 karnım ac biraz 😂 tokat batı derler hatta yaprakla yenir o geldi aklıma. İnşallah odur bantsa bilemedim
asellina20 Deletedmom896 bat diye yemek var bulgurlu felan onu yaprağa koyup yiyorsunuz. Benimde aklıma hemen o geldi 😁
asellina20 civcivinannesiii benim kız lastik tokasını yutmuş farketmemişim bile. Ertesi gün bezinden çıktı toka. Yavrum anne koka diye anlatmaya çalışıyormuş birde.
civcivinannesiii Deletedmom896 ahahah ne güldüm yaa korkudan neyapacigimi bilemedim kız ilk defa oldu yaa🤣🤣
Cherryblossom civcivinannesiii yok kuzum korkma bisi olmaz kaka takibi yap cıkar bi parcaysa. Takipli doktor varsa yine de bir sor ama kac aylık buyukse bisi olmaz benımkı de lastik yuttu hani su bebek saçına takılan renkli ertesi aksama cıktı
Deletedmom896 civcivinannesiii Dur daha bunlar bişi değil yüreğin bant ucuyla ağzına geliyorsa yandık