Selimustafa erdyagmur afiyet olsun bende belki yaparım pattes oturtma bugün. Kızartıp mi yaptınız yoksa çiğden mi
2kizbiroglan Selimustafa bugün rahatım akşamdan sarma sardım. Pilav tavuk haşlama yaptım . yanında salata 😍
Selimustafa Ssssraa tencerede tavuğun hangi bölümlerini kozartiyorsuniz mesela tüm tavuğu firinlik parçalayarak tencerede pişirebilir mıyız acaba.
Ssssraa Selimustafa evet ben tam öyle pişirdim. Anneme parcalatmıstım hangi parçasını ayırdıysam hepsini pisirdim
Selimustafa Vanilya ayy kaç çocuk var evde ikiden fazladır kesin bazen bizde de oyle oluyor çok iyi anlıyorum 🤦🏻♀️
Vanilya Selimustafa Tek çocuk var canım ama bitti yetmedi bugün. İnan hala bende düşünüyorum ne yapayım saat kaç oldu
Melekkizimmzeynep Selimustafa nohutlu bulgur pilavı salata karisik kızartma yapıcam ins pilav tamam salata da kolay kizim uyursa hemen kızartıcam sebzeleri en sona sa sarımsaklı domates kalacak ins
Selimustafa Melekkizimmzeynep bulgur pilavını çok severim ben büyük oğlum yemez kızartma bende yapmak istiyorum ama ayakta kalamiyorum uzun süre ayagimda sorun var 🤦🏻♀️
Lilya-t En nefret ettiğim şey yemek bulmaya çalışmak 😂çalıştığım zamanlarda saat 3 gibi düşünmeye başlar internetten yemek tariflerine bakardim fikir olsun diye 😂 Bugün bamya, bulgur , salata yapacağım
Selimustafa Lilya-t ya bide evde iki çocuk var birinin yediğini biri yemez ben zaten hiç sevdiğim bişey yapamam onlar yüzünde o yüzden şaşırdım artık ne yapacağımı