busrasilra14 Kizlar merhaba. Bebegim tam 8 aylik oldu. Cikin olu ne zaman anlar ne zaman yapmaya başlar 😍 cok hevesliyim 😅 sizinkinler ne zaman yapti
queens Hiç sevmiyorum o olayı ama kızıma yaptırmaya çalışıyorlar 7 bucuk aylık yapıyor ama çirkin ol dediğimizde değil kendi canı istediğinde 😂
minesz21 Birkullanici benim kız hayatta yapmaz 😂 pek süslüdür çirkin ol diyince gülüyor sadece doğasında yok 😂😂😂😂
Birkullanici Zalimsin ben de öğretmedim 😂 daha doğrrusunasıl öğretilir bilmediğimden aylar geçti kızım 20 aylık sanırım çok geç kaldık😂
1yenianne Benim oğlum o aylarda yapıyordu. Ama ben çirkin ol değil tatlı ol diyordum oyle yapıyordu.😄
busrasilra14 Birkullanici evet nasil ogretiliyor bende bilmiyorum ki 😅 cirkin olmayi mi ogretiyoruz anlamadim bende 😅
UraSsmom busrasilra14 Valla hatırlamıyorum ama 1 yaşındayken yapıyordu heralde daha erken başladı 😂 En tatlı halleri 🤩
busrasilra14 UraSsmom bebeginiz bir haraket yapti sonra sizde onu cirkin oluyor diye mi bagdastirdinjz nasil oldu yani ☺️ Nasil ogretmeliyim bebegime
Tatlim busrasilra14 bir yaşındayken başladı çirkin ol deyince gözlerini kısıp burnunu kiristiriyor . Komik ol deyince de kocaman kahkaha atıyor ☺️