Esmerella_ Oğlum bir aylık bugüm Banyosunu yaparken poposunda morluk fark ettim dün hepatit b aşısı oldu onun yan etkisi mi acaba
Kbrasg Esmerella_ Doğum lekesi oluyor genelde bundan önce olmadığına emin misiniz? benim kızımda da var dr 1 yasına kadar gecer dedi
Mnbz Esmerella_ mongol lekesi canim. Bazi bebeklerde olabilir daha sonraki zamanlarda geciyor benim oglumdada var
Minebilal Bende dün sordum doktora doku zedelenmesi dır abartmayın dedi . Kalçadaydi benimkisi morluk öyle dedi
Tatlim Esmerella_ kuyruksokumuna yakın şekilde morluk vardı. Ben eşimi fircaliyordum ne biçim tutmussun çocuğu morarmış fln diye 🙈 sonradan farkettim ki işin aslı farklıymış ☺️ su an yok 15 aylık .ama uzuuuunca bir süre vardı. Tahmini 10 ay kadar
MinnakAsel Esmerella_ benim kızımda da oluyor popusunun bir tarafında genelde popo üstü düştüğü için morarip geçiyor acaba sizde de öyle bir durum olmuş olabilirmi emekliyirsa falan popoyu vurmuş olabilir
papatyammmm Esmerella_ benim oğlumda 7 aylık doğduğundan beri var doğum lekesi gibi bişey 1 yaşında geçer dedi doktorumuz endişe edecek bir durum yok canım.