Denizada0 sizce hangisini almalıyım bi türlü karar veremedim.. fikirleriniz benim için çok önemli.. https://www.hizliresim.com/q841bq5 siyahlı olan istikbal clara .. lacivert olan istikbal armony
Kadifemsii Denizada0 siyah çok asil duruyor ama lacivertin yanında krem koltukta var sanırım sadece siyah fazla karanlık olur
Umayinannesi Denizada0 Bence alttaki daha asil duruyor kombinlemesi kolay böyle renklerin modası geçmiyor
DominikCumhuriyeti1 Denizada0 larcivert birde sıyahın ayakları bıraz sıkıntılı cocuk oldumu risk diperi daha iyi sıyahının yeşili annem gilde var ben ce larcivet
Dn123 Denizada0 ben mobilyalarimi 3 4 ay önce istikbal den aldım. Ben luxe takım var ya onu aldım. Ama tavsiye etmem eve gelene kadar içime sinmisti ama evde görünce çok beğenmedim
Denizada0 Dn123 bende bu yüzden iyi karar vermek istiyorum çünkü magazada hoşuma gider eve gelince beğenmem diye korkuyorum açıkçası
nurelem Denizada0 canım bende aynı markanın siyah koltuk takımını salon takımını aldım hayatımın en büyük hatasıydı siyahı asla önermem, çok toz topluyor ve insanın içinş karartıyor. Lacivert çok hoş ama toz tutuyor mu ona göre almanı tavsiye ederim