Esozen 34 günlük bebeğimin dilinde beyazlık var. Pamukçuktan şüphelendik. Karbonatlı suyla temizlemek gerekiyormuş fakat küçük diline yakın yerleri nasıl silicem bilmiyorum. Var mı bir yöntemi tecrübeli anneler yardımlarınızı bekliyorum.
Maviimm Esozen çok ilerlemeden doktora gösterin damla başlayın derim. Bebeğim bir bucuk aylık hala kurtulamadım pamukcuktan. Karbobat bende bi işe yaramadıçı ilaç da hala etki etmedi. İlerlemeden gösterin
Beray15 Esozen sakın karbonatla temizlemeyin bi ilaç var onu dilinin sol 2 sağ 2 tararafa katacaksiniz ilacın ismi mikostatin kullandim benim bebgimde 31gunljk dilinde çıkmışti
Esozen Maviimm mikostatin mi kullandınız. Doktorumuz onu söyledi bize. Karbonatla sildim bir kaç sefer ama yapamıyorum gerilere ulaşamıyorum. Zaten çok ağlıyor.
ipekk05 Maviimm sormayın bizde 2 aylık olucaz bir aydır pamukçuk illeti gitmedi mikostinini gazlı beze döküp siliyorum geçiyo ama bir gün silmiyim ertesi gün yine dili beyazlamış oluyo🥵
Bahar_35 Maviimm hanımlar karadutsurubu kullanın çok etkili baktınız geçti bundan sonra ki düzenli temizli bezle her emzirme sonrası silin olusmsaz,,..
Esozen Beray15 ne kadar sürede geçti peki o şekilde kullanınca. Eczacı da öyle kullanmamı söyledi de. Doktorum da sabah akşam 1 ml dedi
simgesell Esozen damla kullanın . Ben bebeğime biraz su vermiştim günde bazen iki çay kaşığı kadar mama + meme ilerledik ilk doğduğunda doktorum mama aldığı için ve Haziran’da doğduğu için biraz su ver demişti hiç pamukçuk olmadı su verdiğim için zannedersem şimdi sadece meme emiyor ara ara yine veriyorum
Esozen simgesell doktorumuzun verdiği ilacı aldım. Akşamüstü bir ölçek verdim. Suyu da deneyebilirim. Mama zorda kalırsam veriyorum. Genelde anne sütü alıyor.
ipekk05 Bahar_35 ben karadut şurubu alıcaktım eczaneden bebeğim 2 aylık önermedi bana küçük diye 6 aydan öncesi sakıncalı dedi