Ozgecanmevsim Kızlar bebeğim 2 ay 3 günlük dilinde pamukçuk var nasıl tedavi edip geçirdiniz başına gelenler. Kimisi karbonat sür ilaç sür diyor kimisi karbonat sürme yara yapar diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
mucizelerin_annesi Ozgecanmevsim mukostatin alın eczaneden iki sefer vermede geçer yazık çok ağrır ateş ve huzursuzluk yapar cnm bence karbonat olmadan önce fayda ediyor olduktan sonra tedavi gerekir umarım geçer kuzucukdan biran önce 🙏❤️
Milagrosoreiro Ozgecanmevsim Doktor bi damla vermişti bebeğime verince kusmuştu.Karbonatla denedim etkisini göstermedi.Aylarca uğraştım bana mısın demedi.Sonra kendiliğinden geçti şimdi 14 aylık ek gıdaya geçince geçmişti
Hipatya Ozgecanmevsim Bebek pamukçuk olmadan önce ağız karbonatlı suyla temizlenebilir ağız temizliği için iyi o zaman ama pamukçuk olmuşsa sakın karbonatlı su kullanmayın üstten maskeler geçti sanırsınız bi süre sonra daha fazlalaşır geçmiş olsun bi doktora götürün küçükken geçirmiştim annem ekmek içi yiyip iyileştin demişti ama sizin bebeğiniz küçük tabi kendi göğsünüzü de sık sık temizleyin
Ozgecanmevsim mucizelerin_annesi mikostatin eczaneden aldık iki üç kere sürdüm ama geçmedi daha mı çok kullanmam lazım acaba
Ozgecanmevsim Milagrosoreiro bizimde doğduğumuzdan beri var ya iki ay oldu yazık acı çekiyor sanırım sürekli memede kavga halinde.
mucizelerin_annesi Ozgecanmevsim günde iki yada üç sefer diye biliyorum eşime sorup yazayım size eşim eczacı 👍
mucizelerin_annesi Ozgecanmevsim Dedgigim gibi 4 aydan küçük olduğu için bu şekilde kullanılabilir dedi