AselinAnnesiiiiii Bebeğim dün 4. Ay aşısı oldu şimdiye kadar aşılar ateş yapmamıştı. Bu aşıda biraz zorlandık dünden beri ateşli ve keyifsiz 🤢 Gece doğru dürüst uyumadık bile sürekli ağlama halinde mızmız oldu 🙁
Tospikkkk AselinAnnesiiiiii bizimde 2 ve 6 da bişey olmadı 4.ayda dedikleriniz oldu normaldir yani 38 üstü olunca vermiştik calpol
Minikkurabiye AselinAnnesiiiiii 5 saat arayla calpol ver canım. Ağrısını alır. Maalesef 4.ay aşısı ağrı yapıyor,ve çok huysuz oluyorlar
Mys01-01 AselinAnnesiiiiii 4 ay asısı 2 ayın 2 dozu sadece verem yok cnm bende cok korkuyorum 2 ay asısı 38,5 gectı ateşi Buda haftaya olcak 4 ay asısı yıne aynı olurmu korkum var
cnsgrn AselinAnnesiiiiii bizde 25inde olcaz endiseliyim valla. 2 ay aşisinda yavrum bayagi aglamisti 2 saat kucagimdan inmedi en sonunda sizdi fitil vermistm rahatlamsti. Acaba aşidan gelir gelmez hemen fitil mi versem agrisi atesi artmadan. Bizim 2.ayda ateşimz pek yükselmedi gerci
AselinAnnesiiiiii Mys01-01 ya bu daha etkiliyor sanırım hiç böyle olmamıştı dünden beri fazlasıyla yoruldum
AselinAnnesiiiiii cnsgrn 2. Ayda bizim hiç ateşimiz olmamıştı bence aşıyı olur olmaz şurubu verin bende öyle yaptım gerçekten ağrı yapıyor olsa gerek çok huzursuz çünkü
Adembatu_7 Bizde dün 4 aylık aşımızı yaptırdık gece ateşi sürekli yükseldi calpol verdik doktor pedifen verdi 4 saate 1 dönüşümlü olarak veriyorum
AselinAnnesiiiiii Adembatu_7 bizimde gece çok yükseldi ateşimiz calpol veriyorum sürekli azalıyor daha sonra yine çıkıyor
cnsgrn AselinAnnesiiiiii bizimde 2.ay da ateşimiz yükselmedi vücut isisi yüksekti biraz ya calpol veririm yada fitil hemen gelir gelmez