Sinifcianne Sebzeleri nasıl verdiniz hanımlar ilk defa başlayacagız hangi sebzeyi nasıl pişirdiniz günde kaç kez verdiniz?
[silindi] Sinifcianne haşlayıp püre haline getirdim patatesle başladık yoğurtla kıvamını açarak verdim. 2-3 kaşık vericeksin sadece günde bir kere sonra artırarak devam edip öğüne oturtucaksın
Deletedmom115 Sinifcianne 6. Ayda tek öğün verin tadımlık olsun buharda yada suda haşlayın suyunu dökmeyin püre yapımında kullanırsınız. 2 3 çay kaşığı verin eğer yeni başladıysanız.
Sinifcianne Damlaymz buharlı pişiricim yok suda haşlayacağom mecbur havucun zamanı geçti mevsimi olan sebzeleri pişirip blendırdsn geçirsem olur sanırım
Deletedmom115 Cicegiburnundaanne Hayır canım bizzat doktora sordum vitamini suya geçtiği için suyunu dökmeden yedir dedi.
Furkansmomy Sinifcianne tel süzgecin varsa tencereye su koy canım süzgece de sebzeyi koy tencereye yerleştir oyle de buharda pişiyo
gulsenkonakli Sinifcianne buharda pişirdim ben , bebeğimin bünyesi alerjik o nedenle 3 gün kuralına göre verdim, patates havuç balkabağı kabak vs