Aysktr Bu damlayı içirip bebeği huysuzlaşan sarı sarı kusan bir durum basına gelen var mı? Bu arada damlayı doktorumuz verdi
_RainBow Aysktr bende bilmiyorumda bir çığlık çığlığa ağlaması oluyor hep o ilacı verince sanki daha çok sancı yapıyor gibi geldi her verdiğimde sonra kakasını yapıyordu ama ne zaman versem daha çok huysuzlaşıyor gibi geldi sap simplex kullanıyorum en azından ağlamıyor öyle onu verince,kusmamız olmadı ama sancılar çoğalmıştı yani o damladan diye düşünüyorum 😂bizede doktorumuz verdi ama değiştirdim bende sağlık ocağındaki hemşire simplexi tavsiye etti kendi çocuğunda kullanmış
Aysktr Yalin aguline ve nurse kullanmamı söyledi kullandığım ikinci gün sarı sarı kustu ve huysuzdu aguline eşim içti çok sekerli bu dedi bıraktık onu hangisi yaptı bilmiyorum kafam karıstı ve hala faz sorunumuz var biogaia kullanıyoruz şimdi oda malum probiyotik 😔
Yalin Aysktr biz de sadece biogaia kullaniyoruz. Hic sari istiframiz olmadi. Bununla beraber genelde sab simplex veriyolar bi dr unuza sorun istersen. Ilaci keseli ne kadar oldu yine var mi oyle kusma?
Aysktr Yalin dün bıraktık evet tamamen sarı değil ama sarı sarı gözüküyo arasında ben kimyon cayı içiyorum o mu yaptı dicem önceden de içiyordum gectiğimiz günlerde hiç olmadı ne zaman bu damla ve surubu kullandım sonrasında oldu
Yalin Aysktr damladan oldugunu sanmiyorum, kimseden duymadim, biz de 3 haftadir kullaniyoruz hic olmadi. Digerindendir. Zaten o kadar sekerli seyi niye verirler ki kucucuk bebege?! Birkac gun daha gozlemle bence, duruma gore dr a gidersin
Aysktr _RainBow evet sanki gazı daha da coğalmıs gibi oldu değişik ağlamaya baslamıstı yarın sağlık ocagına gideceğim bende bi soruyum 😊