SnEfe12 45 günlük bebekle tatile gidilir mi sizce ? tam olarak cesaret edemedim fikir almak istedim 😂
agacsizkoala SnEfe12 bebekle pek tatil gibi olmuyor bence , tatile gidip bebek bakmaya devam ettiğimiz için sadece ortam değişiyor ama değişiklik iyidir 😁
Alpingo SnEfe12 gidilirr tabii eğer kendinizi iyi hissediyorsanız enerjiniz varsa gidin hiç durmayın:) benim lohusa depresyonum biraz uzun sürmüştü kendime gelmem biraz zaman almıştı yoksa kesin giderdim 45 günlükken
Busra1998 SnEfe12 yanınızda bebeğinizle ilgilenecek birini götürürseniz daha rahat edersiniz bizde gidecez 1 yaşında kızım yanımızda birini götürecez denize havuza falan girerken ilgilensin diye
Annis-ogul SnEfe12 bn 10 aylikken gittim ama yeni doğanlar cok kadin gordum masalalh bebisleri cok usluydu😅🤣
SnEfe12 agacsizkoala 😀😀 bu konuda haklı olabilirsin canım ama eşimde baya ilgilidir onun da bana yardımcı olacağını düşünüyorum böyle bi değişikliğe kalkışmak hakkım sanırım 😀
Haticelif SnEfe12 gidilir hatta en rahat ozamanlar gidilir, biz 2 aylıkken gitmiştik, ek gıda yok,arkasından koşturmaca yok,düştümü kaldı mı derdi yok.. bolca müslin,zıbın,bebek arabası,ana kucağıyla mükemmel bi tatil olur
Biranne2meyvesi SnEfe12 valla ben gittim 30 günlükken hatta çok da güzel geçti ama eşim çok yardımcı oldu bunalıma girmek yerine evde ferahlamıştım tatilde 🥰🥰