Metehan123 Kizlar bebeginiz 3. Ayindan sonra ortalama kac gr aldi benim bebegim 200 gr almis ve doktor normal diyo ama benim canim sikiliyo bu duruma dis zamani cogu bebek zayifliyo cunku iyice zayif kalmasindan korkuyorum
Sarah1 Metehan123 benimkide ayni sekilde 300 gr almis boyuna gitmis dedi hemşire 60 cm boyu, ama kilosu cok celimsiz geliyor bana da, yada cevresel faktörlerden boyle bilimcaltimiza yerlesmis 😶
Esmablt Metehan123 4.5 aylık bebegim 600 gr almıstı boyu 66 cm doktor önümüzdeki ay bakalım yine bu sekılde az kılo alırsa ek gıdaya gecelim dedi 🤷♀️🤷♀️🤷♀️her doktor farklı mı acaba suan 6500 kg
Eslemin_Annesiii Metehan123 Metehan123 3 ay 9 gunluk kizim 6.5 kilo 1. 3. ayda 900 gram aldi ikinc ayda 1.400 gram almisti
Metehan123 Sarah1 dr 3 aydan sonra kilo alimi yavaslar normal diyo ama mubarek 200 gr mi sadece yani mama da vermeme ragmen ustelik
Sarah1 Metehan123 hic normal degil benc3 anne sütü olsa anlarimda mama da almasj gerekiyor kac kg suan , kac kg dogdu
Metehan123 Sarah1 3200 dogdu 6600 kilosu mama veriyorum zaten gunde 2 sefer 165 180 cc arasi iciyo ama ona ragmen boyle mama kilo yapmiyo desem hep ayni mamayi kullaniyorum baslarda ayda 800 gr aliyodu
Sarah1 Metehan123 masaallah kilosu gayet guzel bende 3,4 kilo falan diye düşündüm hic kafanıza takılacak bi durum degil bence
Metehan123 Sarah1 ya ne bilim 200 gr falan alinca dis zamanina kadar iyice toparlasin istiyorum dis cikarinca zayifliyomus cogu bebekler
Metehan123 Mavikoalaaa kilomuz sizin bebeginizin donemiyle ayni ama dogum kilomuz cok farkli ben de sma kullaniyorum ama benim oglana yaramamis sizin bebeginiz kadar
Eslemin_Annesiii Mavikoalaaa Ayni benim ki gibii 3 ay 9 gunluguz 6.5 kiloyuz ve sma mama kullanıyorum 😃😃
Metehan123 Esmablt benimki 200 gr almasina bile iyi normal diyo o da buyuk ihtimal ayina gore ortalama kiloda oldugu icin mi diyo anlamadim