D-G-Damla55 Kızımın bingilgak bölgesinde pullanma var ben hafif oynayınca görünüyor. Çok büyük tabaka halinde değil. Doktor radix ürünleri kullanabilirsin dedi. Kullanan var mı yada siz nasıl kurtuldunuz
Meloo7 D-G-Damla55 zeytinyağı sür ve at kılı tarağı ile tara yarım saat sonra duş aldır ben 5 denemeyle bitirdim
Gulsenck D-G-Damla55 banyodan 5dk önce bebe yağı sürdüm sonra bebeğimi yıkadım onlar yumuşadı Konak tarağı ile taradım 1haftada geçti Konak tarağı yoksa erkek tarakları varya ince telli onlarla tarayabilirsiniz
mavibahar1 D-G-Damla55 banyodan yarım saat önce zeytinyağı ile yumuşattım. Biraz taradım. Banyo da mustelanın konak önleyici şampuanını kullandım. Banyodan snr yine taradım zaten konaklar kendiliğinden çıkmaya başladı. 1 haftada geçti 😊
Cemoloy Banyodan 1 saat önce falan zeytinyağı sürdüm. Normal tarağıyla ters yöne doğru taradım. Sonra da mustela konak şampuanı kullandım bir süre. 1 kere oldu konak, sonra da yaşamadık hiç
Anaogul D-G-Damla55 bebe yağıyini sur ovala sonra dişli tarakla çok bastırmadan önce öne sonra arkaya doğru.tara bı kaç sefer dene bu şekilde zeytinyağı egzamaya yol acabiliyormus içindeki asitten dolayı bide mustela şampuan çok iyi
Misha Mustella kullanmıştım ben hiç memnun kalmadım hemde çok konak vardı bizde , hindistan cevizi yağu kullandım duşta bir saat önce sonra taradım üç kez kullandım miss gibi oldu
1prens1prensesannesii D-G-Damla55 zeytinyağı felan denedim geçmedi oğlum da. Bebeyağı sürdüm biraz eşimle ovaladım taradım yıkadım. Hemen geçti