meraklibiranne Doktorum hangisini istersen ona raporu çıkaracam dedi. Kullananlar sizce hangi alerji maması daha iyi?
Ozge_AyazEfee meraklibiranne Alerji mamalarının genel olarak tadı kötü malesef. Biz neocate kullanmıştık çok kötüydü tadı ama canım oğlum kıyamam ona da alışmıştı. Kategorisinde en besleyici olanı neocate diye duymuştum.
Synmannesi Smlac istersen bende 8 tane felan var ücretsiz gönderim yapabilirim benim geçti elimde kaldı uğraşma raporla istersen
Ozge_AyazEfee keskebirazuyusam Neocate alerji maması, onunla kıyasladığına göre o da öyledir diye düşünüyorum 🤷🏻♀️😬
keskebirazuyusam Ozge_AyazEfee similac mama sipariş verdik kurt düştü içime ya. Diyet maması mı acaba
Pinarnehir Biz aptamil kullanıyoruz raporlu mama olarak evet tadi kötü ama benim de kızım alisti cok şükür ve kilo alimida gayet güzel
Ozge_AyazEfee Liona Diğer normal mamalara göre kilo aldırma hızı daha düşük tabi ki önemli olan sağlıklı olmaları zaten 😊
Liona Ozge_AyazEfee tabi öyle ama oğlum alerjik bi bebek o yüzden kilosu yavaş ilerliyor :( sizin bebeğinizde süt alerjisi mi var acaba ?
Ozge_AyazEfee Liona Evet vardı. 2 aylıkken teşhis konulmuştu, ilk yoğurdunu 10 aylıkken yemişti. 13 aylıkken tamamen geçmişti 🥰 Darısı tüm yavrulara inşallah 🕊️
Liona Ozge_AyazEfee alerjinin bittiğini nasıl anladınız? Deneme ile mi anladınız, yoksa hastanede test mi yaptırdınız?
Ozge_AyazEfee Liona Başlangıcında da hiç test yapmadık, belirtiler ile tespit etti Dr umuz. Daha sonra deneme yaparak diyet açma işine başladık. Süt merdiveni olarak geçiyor, netten bakabilirsiniz. O şekilde oldu yani 🥰