Kizlar gectigimiz cuma gunu yani 4 5 gun once, esim de burun akintisi, ates, bogaz agrisi vardi ama usutmustu biliyorduk o yuzden olmustu yine de ben hamileyim diye corona testi verdi negatif cikti pazar gunu de zaten iyilesti kendiliginden. Bana da hep yaklasma opme falan dedi de bende usutmussun bisey olmaz diyerekten fazla dikkat etmedim sarildim optum cok kolay hasta olan bir yapimda yoktur neyse pazar gunu de soguk kavun falan yedik ki her zaman yedigimiz bisey dolaptan kavun karpuz.. o gunden beri bogazimda cok hafif bir agri vardi bu 3. Gun, simdi uyandim artmis agrim cok az arada basima agri girip kendiliginden kayboluyor ve hapsirik oluyor burnum hafif akiyor.. buarada ben hic disari cikmiyorum 32 haftalik hamileyim market dahil, cok cabuk yoruluyorum surekli idrar geliyor bebek asagi baski yapiyor.. sadece h. sonlari esimle oda cok gezemiyorum inanin bebek ihtiyaclarini bile netten soyledim. Ve buraya yeni tasindim daha 1 ay oldu kimseyi tanimiyorum kimse de yok gelen giden.. dolayisiyla covid kapma riskim yok gelirse esimden gelir. Onda da ztn suan bisey yok.. bende bu korona testinden de kendinden de cok korkuyorum dogal olarak hatta dogum esnasinda yapacaklari test bile dogumdan daha cok korkutuyor nerdeyse diyebilirim. Tabikide mecbur yaptiricam ama sizce korona olmus olabilir miyim? Sadece bu belirtilerle? Biliyorum sacma soru oldu kimse bilemez ama kaygi duzeyim yuksek ondan soruyorum.. insallah cevaplar beni daha da cok korkutmaz. Cok uzun detayli yazdim simdiden kusura bakmayin..