Evolviamı ? Sma mı? Hangi mamayı almalıyım sizce bebeğim zayıf ve biraz kilo almasını istiyorum bilgisi olan anneler fikir verebilir mi?
Lavinimm biz baştan beri evolvia kullanıyoruz memnunum oğlumun kilo alımı güzel ama kilo alsın diye vermedim mama sütüm yetmedi sonra bitti o yüzden sadece mamaya kaldık. Çok araştırdık en iyisi evolvia diye söylendi
Lavinimm doktor sma önerdi bize de . Bide hippy var onuda tavsiye eden çok
Lavinimm Allah razı olsun inşallah Canım
Bizde sma kullanıyoruz başta memeyi reddetmişti çok şekerli olmadığı için sma sonradan memeyi de almaya başladı
Melihaptt peki kaç aylık bebeğiniz kilo alımı nasıl 😊
Lavinimm 32 günlüğüz şuan 4.5 kilo doğdu şuan 5.1 kilo
Aptamil, bebelac çeşitleri, bebivita kullandık ama en çok hero babyi ikinci sırada da sma kullandık ikisi güzel geldi bana şu an 3.5 aylık kilosu 6800
1mom1baby bizde en cok herobaby kullanıyoruz otekinler pek yaramadı kilo alamadı vkabızlık gazsancısı derken herobabyde kaldık ve kilomus suan 7500 3,5aylık
Bbsra93 piyasadaki en uygun fiyatlı ve internettede okuduğuma göre en çok memnun kalınan mamalardan biri benimkide en çok onu iştahla içiyor ama hiç 2 numarasını görmedim gördüğünüz bi yer var mı ?
Biz aptamil kullanıyoruz
Ben hem emziriyorum hem Mama veriyorum.Dr. sma önerdi ilk günden beri kullanıyorum çok memnunum
Kızlar mamalar açıldıktan sonra ne kadar sürede tüketilmeli? ben bebeğimi emziriyorum 45 günlük kendisi ama bazen çok huysuzlanıyo durmuyo doymadığını düşünüp mama vermek istiyorum. Ama arada vereceğim için de bitiremem diye düşünüyorum 😀
Esintiiii maksimum 4 hafta yani 1 ay içinde tüketmen lazım
1mom1baby bim de satılıyor ideal joker aynen hıc kotu yorumu olmadıgı için biz denedik ve memnunuz oteki mamalara benzemiyo şükür cok fazla denedik