Umutsuzanne Kızlar muane alacaktım plaka üzerine vergi borcu trafık cezasi var bunlari odeyip randevu alınız die uyari cıkti borcda baya bırıkmisti bende yapılandirma yaptım 6 taksit fakat yine aynı uyarı cıkıyor yapılandirdigim halde neden oluyor bu?
Umutsuzanne Muanede bitecek bir türlü alamadım yapılandirdigim halde plakaya ait vergi borcu ceza fln var yazısı cıkıyor??
Umutsuzanne Simdi baktımda hgs gecis ihlalınden 2020 yılına ait 1000 e yakın ceza var muane icin bunun odenmesı mi gerekıyor?
Yagmuralmila Umutsuzanne muayene için vergi borcu.. HGS borçları ..cezaların hepsinin ödenmesi gerekir.. sigortasınin yapılması gerekir .. egzoz emülsiyon muayenesi ağır hasar olarak geçer . Egzoz emülsiyon muayenesi yapılması gerekir
Umutsuzanne Ygzmomm vergi leri yapılandirdim bu hgs yide yapılandıranıyormuyum acaba 1000 küsür cıkti borc
Umutsuzanne Yagmuralmila vergi borcunu yapılandirdim ama muAne ekranında gorunmemesi ıcın sanırım ılk taksidi odemem gerekıyor olemı? Birde nasıl oldu bılmıyorum ama kardesım kullanırken hgs odemeden gecmis sanırım ihlal olmus ve 1000 küsür borc gozukuyor 2020 yılına ait bunlar yapılandırılmıyormu acaba