burcu1234 Biberonun kapağı kayboldu çok araştırdım ama tek satılmıyo sanırım bulamadım. Şu markanın kapağı oluyo diyecek varmı kullananlardan.
Candy1907 burcu1234 wee baby geniş ağızlı biberon kapağı oluyor. Ama onun da emziği farklı, bebeğiniz almak istemeyebilir
Edaahs burcu1234 tüh ankaradaymışsınız. Brnde de var fazla cok kırıldı biberonlar yenisini alınca kapakta kaldı bazılarını attım bile
burcu1234 Candy1907 wee baby bi tane var suluk olandan biberon kısımları birbirinin aynısı ama kapak olmadı geniş dediğiniz hangisi acaba
Candy1907 burcu1234 https://www.hepsiburada.com/wee-baby-klasik-plus-180-ml-genis-agizli-isiya-dayanikli-cam-biberon---mavi-p-HBV00000HH8A9?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail bu linkten bakabilirsiniz. 280 ml olanı da var bunun. Cam biberon kullanıyoruz, bunlar hafif olduğu için bunu alıp lansinoh başlık kullanıyoruz. Baştan beri ona alisik ikizlerim. Bende de fazla var aslında keşke yakin olsaydık
burcu1234 asellina20 10 gündür aramadığım yer kalmadı tatile gitmiştik zaten orda kaybettiğimi düşünüyodum. Oyuncak syının sırtında buldum şimdi 😂😂😂açmış çırtı bide kaptmış güzelce… Çok çok teşekkür ederim