Poyrazinannesiiii 7 günlük olduk bebeğimden yarın topuk kanı alcaklar ben çok ağlarım onu feryat figan ağladığını görünce 😢daha küçücük teyzeleri 😢 zekası içinmiş galiba ama daha önce almışlardı hastahanede acaba gerekli mi
ikizbabymom Poyrazinannesiiii hastanede alınıyo evet sonuç bozuk çıkmıştır muhtemelen ben pre doğum yaptım oğlum entübeydi 4 gün ikisinin de ellerinin üstünde iğne izleri var üzülme onlar bizden çok daha güçlü
Nurse42 Poyrazinannesiiii topuk kanı 2 kere alınıyor evet ama çok zor veya uzun süren bi işlem değil damar yolu bulmak kadar zor değil en azından iyilikleri için ne yapalım bi akrabamın çocuğu özel hastanede doğum yapmıştı ve topuk kanı almamışlar allah korusun engelli şimdi çok geç farkedildi beyninde su toplanmış erken bilinse tedavi olabilirmiş tabi hastane dava edildi falan ama kalan anneye muhtaç zeka engelli bi çocuk allah kimseyi evladıyla sınamasın siz durmayın yanında olmazsa babası dayanabilirse o kalsın
defnemilam Poyrazinannesiiii bazi hastaliklari gosteren degerler 2. alindiginda farkli cikabiliyor ve cok önemli hastaliklara bakiliyor . hastanede verdik yeter diye düsünme muhakkak yaptir .