Mervea Bu durumdan epey yoruldum artık 11 aylık oldu oğlum düzeldi derken dün kakasında kan gördüm ve sabaha kadar uyumadık kıvranıp durdu ben yıprandım yoruldum artık 7aydan beri diyetteyiz son 3ay diye sevinirken bu kan neyin nesi Durmadan emmek istiyor of off
Zeyneptoprak Mervea bizde uzun zamandır diyetteyiz 8 aylık olcak bebeğim 2 aydan beri diyetteyim ek gıdada nasıl anlıyosunuz kan olduğunu kan belki makatta çatlak varsa ondan olabilirmi
Mervea Ceyhununbalannesi kakada kan oluyordu alerjisi olduğu için acil pek birşey yapmıyor bu konuda anca alerji doktoru daha geçen gün kontrole gittik düzeldi derken kanı görmeyi hiç beklemiyordum
Mervea Agg0207 7aydan fazla bi süredir diyetteyim doğru düzgün dışardan birşey yemem paketli ürün tüketmiyorum ev gezmesine gittiğim ordan yediğim birşeyler dokunmuş olabilir belki özellikle sordum gittiğim heryerde sorarım gerekirse yemediğim dahi oluyor
Zeynebinannesi Surekli emiyorsa onsutu fazla almis olabilir. Kakada kan yapar.. bence ayni memeyi 2-3 kez emzirin takip wdin..sut fazlaligi gibi
Yakamoz Basit gelecektir ama ben de 3 aydir diyetteyim ve cok sıkıldım. Coklu gida alerjisi her sey yasak. Emmeye de çok düşkün bir bebeğim var. Sütten kesmek istiyorum çünkü zaten tamamen de gecmiyor. Doktor emmesi bittigi zaman tamamen egzamasi gecer anne sütündeki hormonlar da egzama yapiyor dedi. Mutlu anne mutlu bebek diyerek biraktirmak istiyorum ama yok kizim aşırı düşkün ☹️☹️
Mervea Yakamoz emzirmeyi kesmeyi düşünmeyin anne sütüne ihtiyacı daha fazla olduğunu düşünüyorum oğlumun egzamaları düzeldi ara ara tekrarlıyor dikkat etmek lazım çok sıcak ve çok soğuk olmaması lazım nemli tutun insan bu dönemde yıpranıyor ek gıdada aldığı için eskisi gibi kakasını incelediğim zaman kan olup olmadığını göremiyorum yiyecek hiçbirşey bulamıyoruz bi yerden sonra alışıyor insan bu duruma😢
Zeyneptoprak Mervea bize dr arada kaçak yapmamı söylemişti huysuzluk oluyo ama ben hiç kan görmedim bu zamana kadar kusma oluyo genelde
Yakamoz Mervea haklısınız ama hakikaten çok bıktım. Ne bir insana gidebiliyorum ne bir yere gidip bir seyler içebiliyorum hayatim oyle kısıtlandı ki artik yoruldum. Gecmiyor illet egzama. Bosu bosuna diyet yaptığımı düşünmeye basladim☹️
Mervea Zeyneptoprak dün en son kaka yaparken kırmızılık vardı mukuslu epey bi baktım bariz belliydi kan olduğu ek gıdaya grçince zor oluyor 11 aylık oğlum bidaha tekrarlarsa götürcem
Mervea Zeyneptoprak babada kaçak hiçbirşekilde olmasın diyo kan görmeseydim huzursuzluk olsa baş göz üstüne birde pişik 3ayı dört gözle bekliyorum
Mervea Yakamoz boşuna yapmıyorsunuz emin olun bende gittiğim yerlerde birşey yemezdim soruyorum içinde ne var dün kayınvalidem yapmıştı birşeyler misafirleri vardı söylemedi olan bize oldu herşey daha güzel olacak 7 ay oldu diyet yapalı alıştım yememeye
Yakamoz Mervea fakat 2 yaşına kadar daha emzireceksek biz çok zorlanmayacak miyiz? Et, tavuk, sut ve sut ürünleri, yumurta, yer fistigi, egzotik meyveler ve büyük balıklar. Daha da aklıma gelmeyen ne çeşitler ☹️☹️
Mervea Yakamoz elbetteki zorlanıcaz zorlanıyoruzda benimde senden kalır yanım yok et tavukta serbestim süt yumurta kuruyemiş alerjisi olmasına rağmen çapraz reaksiyona karşı diğer ürünler yasak bir doktor yiyebilirsin diyo diğeri yenmicek diyo 11 aylık olduk son kontrolümüzde herşey iyiye gidiyor dediğim için 3 ay sonra diyeti açmaya başlayabiliriz demişti Şuan ümidimi yitirmiş durumdayım
Yakamoz Mervea sizin icin de çok üzüldüm. İmtihanımız oldu bu durum resmen☹️ Allah bir an önce şifa versin bebeklerimize biz de rahatlayalim onlar da. Oof of☹️