mom54546 Herkese hayırlı geceler yardım edin lütfen bi çare söyleyin kızım 5 gündür devamlı ishal yadın baktım devam edıyor doktora goturecem bu arada kızım 14 aylık
Mamaqueen mom54546 bol su icir gecmis olsun. Su kaybetmemesi lazim. Bol bol yogurt yedir. Pirinc lapasi , patates haslamasi, elma ve seftali. Doktorlar bunlari oneriyor
Alpitom mom54546 benim oğlumun da sebepsiz ishali oldu tahlilleri temiz çıktı arkasından diş çıkardı 8,5 aylık
mom54546 Mamaqueen bu hasas donemde hastanelere gitmeye korkuyorum doktoru özel inş yarın erkenden goturecem
Tubade Bizde şuan hastanede yatıyoruz ishal kusma ateş. Ve kızım hiç bi şey yemiyor ya ishalide geçmiyor inşallah düzelicek, sizinkide düzelir en kısa zamanda inşallah
Ates_mami mom54546 en başta götürmeniz lazımdı. Bizde ailecek ishal kusma vardı. İlk çocukakrda sonra eşim ve bende başladı.çocuklar kusmaya başladı 1 saat sonra doktora götürdüm ishal daha başlamamıştı aşırı sıvı kaybı var deyip serum taktılar. Tahlil herşey temiz çıktı. Doktorlar salgın var şu ara dedi. 6 gün çektik. Antibiyotik bile aldılar. Geçmedi.prebiyotik başladım. Ertesi güne hepsi toparlandı