Hepimom cnm para felan değil işin sırrı. Bu benim kanayan yaram oldu. Belki de çoğunuz izlemişsinizdir beni. Çoğu sayfa paylaştı videomu. Ben de önce ikizlerimle ilerlemek istedim sonra eşimle bir video yaptım 5.5 milyon izlenme aldım sonra tek cektim videolarımı güzel ilerliyordum. En az izlenen videom 200 bin di. Reklam teklifleri almaya başladım ama takipçim 9 bin. 10 bin olunca mesela trendyol seninle iletişime geçiyor ürünler için iş birliğine başlıyorsun. Ben 1 ayda fazlaca tutuldum. Benim de eşim polis memuru komiseri izlemiş videoyu bir iki laf yapmış işte terör bölgesindeyiz yüzünü göstermeseydin falan filan diye. Onu pek ciddiye almadık aradan 1 hafta geçti en yakın arkadaşı geldi bize. Oda denmeyecek lafı dedi eşimin yanında. “Çevikte herkes seni izliyor yenge fenomenlik yolun iyi ilerliyor felan dedi” . Art niyetle söylemedi ama eşim çok kıskandı o an. Gerçekten de tüm çevik asayiş felan görmüş eşime dememişler güya benim videoları eşimden gizli çektiğimi sanmışlar laf yapmışlar . Eşimde daha fazla bu işi yürütmeyelim bırakmanı istiyorum dedi baktım huzursuzluk çıkacak bıraktım. Yani demem o ki merak uyandıran videolar çekmen lazım. İnsanlar videonu ilk açtığında merak etmeli ki sonuna kadar izlemeli. Videon ne kadar sonuna kadar izlenirse o kadar çok keşfetme çıkarsın.